Winter FoodFestival

Samen met collega’s, relaties of medewerkers kun je bij Down Under perfect het jaar afsluiten met een gezellige borrel. Een borrel in combinatie met luxe hapjes of een winterbarbecue met glühwein?

Winter Foodfestival business evenement

Op zoek naar een originele locatie voor een onvergetelijk winterevent? De wintermaanden bij Down Under staan in het teken van gezellige sferen, samen genieten, culinair genieten en natuurlijk een sfeervol aangeklede locatie. Onze winters aangeklede beachclub bar en beachclub outback zijn ook in het najaar een perfecte locatie voor een bedrijfsfeest!

  • Ook in de winter sfeervol
  • Compleet zelf samen te stellen
  • Mogelijk vanaf 100 personen

Winterevenement met collega’s

Samen met collega’s, relaties of medewerkers kun je bij Down Under perfect het jaar afsluiten tijdens een informele borrel. Een borrel in combinatie met luxe hapjes of een winterbarbecue met glühwein? Het kan allemaal.

Een eigen winterfestival organiseren?

Het is zelfs mogelijk om een eigen winterfestival te organiseren, compleet met marktkraampjes, foodstands, après ski muziek en winterse drankjes. Ook leuk: combineer een winteractiviteit met jullie event en maak er een onvergetelijke dag van. bekijk voor inspiratie de pagina met alle informatie bedrijfsfeesten bij Down Under.

f78eec87-7066-451d-8b73-77cd110d135e

f78eec87-7066-451d-8b73-77cd110d135e

Locatie Down Under

Down Under is een multifunctionele locatie met een evenemententerrein, strand, beachclubrestaurant, zalen en verschillende watersportactiviteiten. Down Under is perfect gelegen aan de A12 bij Nieuwegein, beschikt over een groot eigen parkeerterrein en heeft alles in huis om een bedrijfsevenement tot een succes te maken! Neem contact op met ons salesteam om onze prachtige locatie te bezichtigen.

Plan jouw winterevenement bij Down Under

Van een winterse borrel tot compleet winter festival met lekkere hapjes en drankjes. Alles is mogelijk bij Down Under.

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S

Wil je langskomen om kennis te maken met onze prachtige locatie aan het water? Ons team staat klaar om jouw evenement fantastisch te maken! Om teleurstelling te voorkomen verzoeken wij vriendelijk tijdig contact op te nemen via [email protected]. Voor meer informatie over het organiseren van een winter evenement bij Down Under kun je ook altijd bellen met het telefoonnummer 030 287 7777 .