TROUWEN

BIJ DOWN UNDER

Altijd al gedroomd van trouwen op het strand? Bij Down Under creëren we een laid-back vibe voor je bruiloft en is de dag helemaal van jou!

Scroll Down Under

CEREMONIE

AAN HET WATER

Voor een echt strandgevoel hoef je niet meer naar de kust te rijden! Down Under biedt alles wat je mag verwachten van een beachclub: een ontspannen sfeer, zandstrand en heerlijke hapjes en drankjes. De trendy locatie is met het strand uniek in de omgeving Utrecht. Naast het trouwen in de sfeervolle Beachclub en Outback is het ook mogelijk om het huwelijk te voltrekken op het strand. Hiervoor komt de ambtenaar van de burgerlijke stand naar onze locatie. Uiteraard kan de ceremonie ook plaatsvinden met jullie eigen ambtenaar. Bij ons kun je trouwen met de voetjes in het zand en een uitzicht over het water. Alles wordt voor jullie geregeld om elkaar het ja-woord te kunnen geven, zodat jullie alleen nog maar hoeven te genieten van een zorgeloze dag!

OPEN

TOPTROUWLOCATIE ROUTE

Down Under doet regelmatig mee met de Open Toptrouwlocatie Route van TopTrouwlocaties. Tijdens deze vrijblijvende ‘open dag’ kun je kennismaken, inspiratie opdoen en een kijkje komen nemen hoe jouw bruiloft er bij Down Under uit kan komen te zien. Ook kunnen we jullie voorstellen aan verschillende leveranciers.

Op 30 juni 2024 neemt Down Under weer deel aan de Open Toptrouwlocatie Route. Meld je aan via de button hieronder!

Liever op een ander moment langskomen? Ook dat is mogelijk, maak een afspraak!

TROUWEN BIJ DOWN UNDER