Beachclub Down Under in Nieuwegein

Bedrijfsfeest, jubileum, verjaardag of gewoon zin om een spetterend feest te geven? De Beachclub van Down Under biedt ruimte voor jouw event!

De ideale plek voor een spetterend feest of evenement

De beachclub bar en outback zijn de perfecte ruimtes om een bedrijfsfeest of borrel te organiseren. Liever een hapje eten bij Down Under? Breng dan een bezoek aan ons restaurant in Nieuwegein.

Onze ruimtes zijn exclusief af te huren

Gevestigd op de begane grond van Down Under, bestaat de Beachclub uit de Beachclub Outback en de Beachclub Bar. Deze ruimtes zijn los te huren, maar zijn ook te combineren voor evenementen met grotere groepen. Hierdoor is er veel mogelijk en kun je jouw event volledig naar wens inrichten. Pak je groots uit of ben je op zoek naar een geschikte ruimte voor een presentatie? Ons team helpt je graag met het creëren van de juiste setting!

Een feest organiseren
in onze beachclub?

Bedrijfsfeest, jubileum, verjaardag of gewoon zin om een spetterend feest te geven? De Beachclub van Down Under biedt ruimte voor jouw event! Loop vanuit de beachclub zo het strand op en bestel een drankje aan de bar.

UPGRADE JULLIE EVENT

Maak het bezoek aan Down Under onvergetelijk door een arrangement, of activiteit of thema evenement toe te voegen. Het aanbod is groots!

 • Teambuilding
  Teambuilding

  Teambuilding

  Organiseer een dag in het teken van teambuilding op onze toplocatie in Nieuwegein! Schieten met shooting experience en archery tag of op expeditie met collega’s.

  Lees meer
 • Winter Foodfestival
  Winter Foodfestival

  Winter Foodfestival

  Vier de koude winterdagen samen met collega’s, relaties of medewerkers tijdens een sfeervol winter foodfestival. Winters genieten onger het genot van een borrel, luxe hapjes, winterbarbecue en glühwein.

  Lees meer

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S

Heb je specifieke eetwensen,vragen over de capaciteit of wil je meer informatie ontvangen? Ons team helpt je graag met de antwoorden op jouw vragen!

Wil je meer weten over onze beachclub?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.