Outback: de locatie
voor jouw event

De Beachclub Outback is de perfecte locatie in Nieuwegein voor jouw besloten evenement, compleet met eigen terras en een spectaculair uitzicht over de Laagravense plas.

Outback

Outback

Bedrijfsfeest, jubileum, verjaardag of gewoon zin om een spetterend feest te geven?

De Beachclub Outback van Down Under heeft alles wat je van een geweldige strandtent mag verwachten! Een ontspannen sfeer, een zandstrand, een fijn terras, eigen bar, meerdere ruimtes en lekkere hapjes en drankjes. En niet te vergeten; spectaculair uitzicht op de watersporters!

De Down Under Outback exclusief voor jouw gezelschap

Welk feestje of evenement je ook wil organiseren, de Beachclub Outback is exclusief af te huren en daarmee uitermate geschikt voor zowel zakelijke als particuliere evenementen. Denk hierbij aan een laidback beachparty met barbecue en cocktails, eigen (winter) foodfestival met allerlei foodstands tot een exclusief diner of feestavond in Ibiza stijl.

Zowel in de zomer als in de winter zijn de mogelijkheden eindeloos. Eten en drinken, muziek en aankleding, alles wordt verzorgd zodat het een feest wordt om nooit te vergeten!

Trouwen aan het water

Wist je dat de outback ook af te huren is als locatie voor jouw bruiloft in de zomer maar ook tijdens de romantische wintermaanden? Zo heb je je ceremonie op het strand, maar wel in het hartje van Nederland.

Van bedrijfsfeest tot jubileum

De outback is een multifunctionele ruimte die naar wens in te richten is. Wil je groots uitpakken tijdens de jaarlijkse borrel of zoek je een locatie voor een feestelijk diner? Met de juiste decoratie en een enthousiast team creëren we voor jou de juiste setting van jouw event. En mocht je nog groter uit willen pakken? Voeg dan de aangrenzende Down Under Beachclub bar als extra ruimte toe, perfect voor ontvangst en voor extra capaciteit!

 • Bedrijfsuitje
  Bedrijfsuitje

  Bedrijfsuitje

  Organiseer een bedrijfsuitje op onze toplocatie in Nieuwegein! Ga 4×4 rijden met collega’s, volg een van onze workshops, stap op de waterski’s en sluit de dag af in de beachclub outback.

  Lees meer
 • Teambuilding
  Teambuilding

  Teambuilding

  Organiseer een dag in het teken van teambuilding op onze toplocatie in Nieuwegein! Schieten met shooting experience en archery tag of op expeditie met collega’s.

  Lees meer

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S

Voor meer informatie over het organiseren van een event, feest, festival, vergadering, borrel, bruiloft of iets anders in onze outback kun je opnemen met onze collega’s.

Down Under Nieuws

Wil je meer weten over onze outback?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.