Leer schermen in Utrecht

Ben jij de Zorro van jouw groep? Ga aan de slag met een professional tijdens deze actieve workshop en leer alle ins en outs van de schermsport.

Ga jij het duel aan?

Tijdens de workshop schermen begin je met een korte geschiedenis over de schermsport. De verschillende disciplines komen aan bod en de basispassen worden uitgebreid behandeld. Als het voetenwerk onder de knie is krijgt iedere deelnemer een sabel, handschoen, masker en vest. Vervolgens worden een aantal aanvallen geleerd en aansluitend de weringen (verdedigingstechnieken). Daarna is het tijd voor een echt duel!

Originele teambuildingsactiviteit

Deze workshop is een goede toevoeging aan een vrijgezellendag, bedrijfsuitje, teambuildingsdag of andere activiteit. Vraag onze collega’s naar de mogelijkheden.

 • Bedrijfsuitje
  Bedrijfsuitje

  Bedrijfsuitje

  Organiseer een bedrijfsuitje op onze toplocatie in Nieuwegein! Ga 4×4 rijden met collega’s, volg een van onze workshops, stap op de waterski’s en sluit de dag af in de beachclub outback.

  Lees meer
 • Bedrijfsfeest
  Down Under BedrijfsevenementBedrijfsfeest

  Bedrijfsfeest

  Down Under is sinds 2010 een populaire plek voor bedrijfsfeesten en -uitjes voor groepen van 6 tot 1200 personen. Het is altijd één groot feest oponze schitterende locatie aan de Laagravense plas.

  Lees meer
 • Vergaderen
  Vergaderen

  Vergaderen

  Down Under beschikt over drie vergaderruimtes in Nieuwegein, variërend in grootte en met zicht over het water. Uitermate geschikt voor als je buiten de deur wil overleggen en vergaderen.

  Lees meer

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S

Plan jouw schermworkshop

Maak hieronder jouw reservering of stel jouw vraag.