Hybride evenementen
bij Down Under

Steeds vaker vinden vindt de combinatie van een online en een fysiek evenement plaats; we noemen dit een hybride evenement.

Hybride evenement organiseren in Utrecht - Down Under (1)

Hybride evenement organiseren in Utrecht – Down Under (1)

De combinatie van een fysiek en online evenement

We vergaderen, presenteren en overleggen steeds meer online. Om zoveel mogelijk contacten te beperken was het een efficiënte manier om in verbinding met elkaar te blijven. Steeds vaker vinden vindt de combinatie van een online en een fysiek evenement plaats; we noemen dit een hybride evenement.

Door de multifunctionele mogelijkheden van Down Under leent de locatie zich uitstekend voor een livestream en hybride evenement. Onze beachclub bar en outback lenen zich uitstekend als opnamelocatie of als ruimte waar je digitaal kunt presenteren. Ons team ondersteunt je in technische voorzieningen waardoor jij je volledig kan richten op de (re)presentatie en boodschap.

De komende tijd blijven hybride evenementen populair

Het is niet iets nieuws, maar iedereen realiseert zich nu pas het potentieel dat dit type evenement heeft. Samen met onze technici leveren we maatwerk en maken we jouw bijeenkomst, event of presentatie live beschikbaar. Naast het feit dat hybride evenementen praktische voordelen voor gasten hebben, heeft het voor jou als organisatie ook een aantal grote pluspunten.

 • Hybride evenementen brengen mensen samen
 • Je kunt zowel fysieke en digitale belevingen combineren
 • Experimenteren met verschillende formats
 • Tegelijkertijd interacteren je fysieke en digitale publiek met elkaar
 • Groei in resultaat en impact

Ons team ondersteunt graag!

Normaalgesproken komt er al veel kijken bij het organiseren van een fysiek evenement en bij het organiseren van een hybride evenement moet je met nog meer dingen rekening houden. Daar ondersteunt het team van Down Under je in! Bij een hybride evenement heb je fysieke gasten en deelnemers op afstand. Je moet dus zowel de fysieke als digitale versie van het event klaarzetten. Door onze ervaring, goede voorbereiding en duidelijk stappenplan blijft de workload behapbaar en werken we samen aan een geweldig eindresultaat.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Ons team staat voor je klaar!

Maak gebruik van onze multifunctionele locatie

Op zoek naar een toffe plek om samen te komen met collega’s of zakenrelaties. Of het nu gaat om een afdelingsuitje, business festival of een teambuilding activiteit, bij Down Under is er voor ieder wat wils. Door onze multifunctionele locatie is van alles mogelijk!

 • Cablepark
  Cablepark

  Cablepark

  Beginner of pro, binnen no time scheur je over het water van ons cablepark in Nieuwegein!

  Lees meer
 • Terras
  Down Under TerrasTerras

  Terras

  Op ons terras waan je je in vakantiesferen. Ons ruime terras is in 2018 op de 5e plaats geëindigd in de Terras Top 100; de jaarlijkse verkiezing van Misset Horeca.

  Lees meer
 • Beachclub Outback
  Beachclub Outback

  Beachclub Outback

  De Outback is de perfecte locatie in Nieuwegein voor jouw besloten evenement, compleet met eigen terras en een spectaculair uitzicht over de Laagravense plas.

  Lees meer

Locatie Down Under

Down Under is een multifunctionele locatie met een evenemententerrein, strand, beachclubrestaurant, zalen en verschillende watersportactiviteiten. Down Under is perfect gelegen aan de A12 bij Nieuwegein, beschikt over een groot eigen parkeerterrein en heeft alles in huis om een bedrijfsevenement tot een succes te maken! Neem contact op met ons salesteam om onze prachtige locatie te bezichtigen.

Plan jouw volgende evenement bij Down Under

Ben je op zoek naar een locatie voor het organiseren van een digitaal of hybride evenement? Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op!

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S