Summerfestival
bij Down Under

Down Under in Nieuwegein maakt het mogelijk om een personeelsdag, relatiebijeenkomst of business event te organiseren in festivalsfeer.

Genieten van hapjes, drankjes, muziek en/of activiteiten

Waarom kiezen voor een event in festivalsfeer? Festivals zijn populair onder een brede doelgroep; door het diverse aanbod aan muziek, activiteiten en F&B biedt een festival voor een ieder iets wils. Een festival kan voor ieder gewenst concept worden ingevuld; zomers, sportief, met theater of een combinatie hiervan!

Iedereen kijkt uit naar een festival

Down Under in Nieuwegein maakt het nu mogelijk voor bedrijven om hun personeelsdag, relatiebijeenkomst of business event te organiseren in festivalsfeer. Ongedwongen genieten van hapjes en drankjes, een diversiteit aan muziek en/of activiteiten op een toffe locatie aan het water in Midden-Nederland.

Festival food
= food trucks!

Vanuit felgekleurde foodtrucks  worden de lekkerste gerechten geserveerd;  van Mexicaanse tortilla’s en hamburgers tot mossel-curry of pomodorisoep. De bediening loopt rond met bellytrays vol puntzakjes frites en uiteraard ontbreekt het dessert niet;  heerlijke cupcakes en een ijscokar met vers schepijs.

Plan jouw volgende activiteit bij Down Under

Van een spetterende wateractiviteit tot een familiedag of bedrijfsuitje. Alles is mogelijk bij Down Under.

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S