Aboriginal schilderen

In deze workshop gaan we samen een reis maken naar jouw kracht. We gaan deze kracht met stippeltjes op een doek zetten en gebruiken allerlei kleuren die je blij maken.

The aboriginal way

Je maakt kennis met de Aboriginal manier van schilderen. Puntjes of stippeltjes zetten is heel rustgevend en als je er eenmaal aan begint, wil je niet meer stoppen! Zo maakt de één een heel abstract kleuren- en vormenspel, een kracht- of totemdier en de ander een levensboom met zijn / haar eigen kwaliteiten.

Songline

Ook is het mogelijk om een eigen ‘songline’, zoals de Aboriginals hun levenspad noemen, uit te stippelen. Dit kan ook zijn in de vorm van uw dromen!

Origineel uitje voor groepen

Deze workshop is een goede toevoeging aan een vrijgezellendag, bedrijfsuitje, teambuildingsdag of andere activiteit. Vraag onze collega’s naar de mogelijkheden.

 • Vergaderen
  Vergaderen

  Vergaderen

  Down Under beschikt over drie vergaderruimtes in Nieuwegein, variërend in grootte en met zicht over het water. Uitermate geschikt voor als je buiten de deur wil overleggen en vergaderen.

  Lees meer
 • Bedrijfsfeest
  Down Under BedrijfsevenementBedrijfsfeest

  Bedrijfsfeest

  Down Under is sinds 2010 een populaire plek voor bedrijfsfeesten en -uitjes voor groepen van 6 tot 1200 personen. Het is altijd één groot feest oponze schitterende locatie aan de Laagravense plas.

  Lees meer
 • Bedrijfsuitje
  Bedrijfsuitje

  Bedrijfsuitje

  Organiseer een bedrijfsuitje op onze toplocatie in Nieuwegein! Ga 4×4 rijden met collega’s, volg een van onze workshops, stap op de waterski’s en sluit de dag af in de beachclub outback.

  Lees meer

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S

Is dit de workshop die bij jullie past?

Laat jouw gegevens achter in onderstaand formulier en wij nemen contact met je op.