Jouw kinderfeestje
op het water

Vier jouw feestje met een Down Under kidsparty in Nieuwegein! Ga (disco) bodyboarden, tuben of speel met jouw vriendjes een potje paintball.

Down Under Bodyboarden

Bodyboarden-Down-Under-2014-9-e1603894386975

De leukste kinderfeestjes vier je bij Down Under.

Met een breed aanbod van feestjes is er voor ieder wat wils. Wil je een echt voetbalfeestje of ben je meer een waterrat? Het kan allemaal bij Down Under!

Stel jouw programma zelf samen

Down Under biedt de mogelijkheid om een programma samen te stellen bestaande uit een aantal verschillende activiteiten. Je kan na alle activiteiten genieten van onze Down Under Kidsbox of een plekje reserveren in ons restaurant.

Alle activiteiten voor jouw kinderfeestje

 • Voetgolf
  Voetgolf

  Voetgolf

  Precisie is belangrijk. Deze geweldige activiteit is een combinatie van voetbal en golf en vindt plaats op de vernieuwde 9 holes baan van Down Under.

  Lees meer
 • Bodyboarden
  Down Under UtrechtBodyboarden

  Bodyboarden

  Trotseer de golven met je bodyboard! Een toffe wateractiviteit op de indoor wavesurfer. Superleuk voor jong en oud!

  Lees meer

Sluit het feestje af met lekker eten!

Trek gekregen na een sportief kinderfeestje? Na een hele middag bodyboarden, voetgolfen of tuben is de kans groot dat iedereen zin heeft in wat lekkers. Na afloop van jullie activiteit kunnen jullie dan ook genieten van de Down Under Kidsbox, vol met lekkers én een verrassing!

Maak jouw kinderfeestje compleet

Op onze locatie kun je terecht voor een complete dag, er is voor ieder wat wils. Door de eindeloze mogelijkheden, diverse ruimtes en ons grote aanbod van activiteiten kunnen wij altijd invulling geven aan jouw wensen.

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S

Down Under Activiteiten

Kinderfeestje organiseren?

Vul jouw wensen in onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op!