Shooting experience: schiet de meeste punten voor jouw team

Bij de Shooting Experience maak je kennis met een aantal van de volgende schietactiviteiten: boogschieten, kruisboog schieten, luchtbuks schieten of blaaspijp schieten.

Mik jouw team naar de overwinning

Onder leiding van professionele instructeurs gaan verschillende teams de strijd met elkaar aan. Schiet jij de meeste punten bij elkaar voor jouw team? Deze activiteiten hebben een tijdsduur van 60 minuten per onderdeel. Door de verschillende activiteiten te combineren kan er een 2 uur tot 3 uur durend programma van worden gemaakt.

Verschillende onderdelen

Boogschieten
Onder leiding van een professionele instructeur wordt er aan de techniek en schiethouding gewerkt. Na het schieten van de oefenpijlen wordt het serieus, want dan wordt er voor individuele punten geschoten.

Kruisboog schieten
Na een algemene uitleg over het schieten met een kruisboog en het doornemen van de veiligheid gaan de deelnemers onderling uitmaken wie zich de nieuwe William Tell mag gaan noemen.

Luchtbuks schieten
Bij het luchtbuks schieten gaat het om uiterste concentratie en een vaste hand om het doel te kunnen raken.

Blaaspijp schieten
Blaaspijp schieten is tegenwoordig erg populair. Het is voor jong en oud een spannende en uitdagende activiteit. Geen blaaspijp van pvc met pijltjes van papiermaar een echte blaaspijp met echte pijltjes.

Luchtdruk pistool schieten
Altijd al met een pistool willen schieten? Met onze luchtdrukpistolen kun je na een korte instructie, snel oefenen met mikken. Lukt het om de doeltjes om te schieten?

Katapult schieten
In de middeleeuwen een veel gebruikte strijdwijze, maar hoe accuraat is een katapult eigenlijk? Dat hangt af van de vaardigheid en concentratie van de deelnemer.

Shooting experience met collega’s of vrienden

Is jullie vriendengroep een echte scherpschutter of zit er een heuse schietkampioen in jullie bedrijfsteam? De shooting experience is een ontzettend leuke toevoeging aan een teamuitje of vriendendag.

 • Teambuilding
  Teambuilding

  Teambuilding

  Organiseer een dag in het teken van teambuilding op onze toplocatie in Nieuwegein! Schieten met shooting experience en archery tag of op expeditie met collega’s.

  Lees meer
 • Vrijgezellendag
  Vrijgezellendag

  Vrijgezellendag

  Organiseer een dag vol plezier die de bruid of bruidegom nooit zal vergeten! Ga wakeboarden, kies shooting experience of archery tag of doe mee met een bierproeverij.

  Lees meer

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S

Shooting experience teambuilding

Shooting experience teambuilding

Schiet scherp en scoor de meeste punten voor je team!

Plan jouw volgende shooting activiteit bij Down Under

Ben jij een kei in richten? Dan is onze shooting ecperience iets voor jou!