Teambuilding
IN UTRECHT

Wil je teambuilding activiteiten doen? Dan ben je bij Down Under aan het juiste adres. De verschillende programma’s en activiteiten worden uitgevoerd onder begeleiding van professionele instructeurs.

Down Under

Scheur over het water van ons cablepark

Op het cablepark van Down Under, nabij Utrecht, kun je wakeboarden, kneeboarden, waterskiën en tuben.

SAMENWERKEN STAAT CENTRAAL

Bij onze groepsactiviteiten die in het teken staan van teambuilding staat samenwerking centraal. Doel van deze activiteiten is om onderlinge samenwerking, sociale binding, vertrouwen, groepsdynamiek en efficiëntie te creëren binnen een groep mensen die deelnemen aan de activiteit. Onze locatie in Nieuwegein beschikt over een ruime keuze aan indoor en outdoor activiteiten.

Wil je meerdere activiteiten combineren of heb je specifieke wensen? Neem dan contact op met onze collega’s, zij maken graag een arrangement op maat! Wij bezorgen jou en je collega’s een onvergetelijke dag!

Veelgeboekte teambuilding activiteiten

 • VR Experience
  VR Experience

  VR Experience

  Zet de VR-bril op en stap in een compleet andere wereld! Met de spellen van Down Under combineer je spanning met teambuilding en plezier.

  Lees meer
 • Expeditie Down Under
  Expeditie Down Under

  Expeditie Down Under

  Wil je elkaar beter leren kennen tijdens sport en spel of is teambuilding een belangrijk onderdeel? Dan ben je bij Down Under aan het juiste adres.

  Lees meer
 • Shooting experience
  Shooting experience

  Shooting experience

  Bij de Shooting Experience maak je kennis met een aantal van de volgende schietactiviteiten: boogschieten, kruisboog schieten, luchtbuks schieten of blaaspijp schieten.

  Lees meer
 • Archery tag
  Archery tag

  Archery tag

  Probeer op je tegenstander en de target van het andere team te schieten, terwijl jij jezelf zo beschut mogelijk opstelt achter obstakels.

  Lees meer

COMBINEER EEN TEAMBUILDING MET EEN BORREL OF DINER

Een teambuildingsdag is de ideale manier om elkaar, buiten werk om, beter te leren kennen. Of het nu is als break tijdens een vergadering of als onderdeel van een bedrijfsuitje, bij Down Under is er voor ieder wat wils. Door ons grote aanbod van activiteiten en eindeloze mogelijkheden kunnen wij altijd invulling geven aan jouw wensen.

 • Wavesurfer
  Down Under Indoor SurfenWavesurfer

  Wavesurfer

  De Wavesurfer is uniek in Nederland. Er zijn maar weinig plekken waar je kunt bodyboarden en indoor surfen. Op de Wavesurfer komt het water met een flinke snelheid omhoog waarop je kunt surfen.

  Lees meer
 • Beachclub Bar
  Beachclub Bar

  Beachclub Bar

  Bedrijfsfeest, jubileum, verjaardag of gewoon zin om een spetterend feest te geven? De Beachclub van Down Under biedt ruimte voor jouw event!

  Lees meer
 • Strand
  Strand

  Strand

  Voor een heerlijk strandbad hoef je niet naar de kust te rijden, op het strand van Down Under, nabij Utrecht, is het heerlijk en veilig vertoeven!

  Lees meer

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S

Plan jouw volgende teambuilding activiteit

Wil je meer informatie over onze teambuilding activiteiten of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in!