Teambuilding
IN UTRECHT

Wil je teambuilding activiteiten doen? Dan ben je bij Down Under aan het juiste adres. De verschillende programma’s en activiteiten worden uitgevoerd onder begeleiding van professionele instructeurs.

Down Under

Scheur over het water van ons cablepark

Op het cablepark van Down Under, nabij Utrecht, kun je wakeboarden, kneeboarden, waterskiën en tuben.

SAMENWERKEN STAAT CENTRAAL

Bij onze groepsactiviteiten die in het teken staan van teambuilding staat samenwerking centraal. Doel van deze activiteiten is om onderlinge samenwerking, sociale binding, vertrouwen, groepsdynamiek en efficiëntie te creëren binnen een groep mensen die deelnemen aan de activiteit. Onze locatie in Nieuwegein beschikt over een ruime keuze aan indoor en outdoor activiteiten.

Wil je meerdere activiteiten combineren of heb je specifieke wensen? Neem dan contact op met onze collega’s, zij maken graag een arrangement op maat! Wij bezorgen jou en je collega’s een onvergetelijke dag!

Veelgeboekte teambuilding activiteiten

 • Shooting experience
  Shooting experience

  Shooting experience

  Bij de Shooting Experience maak je kennis met een aantal van de volgende schietactiviteiten: boogschieten, kruisboog schieten, luchtbuks schieten of blaaspijp schieten.

  Lees meer
 • Expeditie Down Under
  Expeditie Down Under

  Expeditie Down Under

  Wil je elkaar beter leren kennen tijdens sport en spel of is teambuilding een belangrijk onderdeel? Dan ben je bij Down Under aan het juiste adres.

  Lees meer
 • Archery tag
  Archery tag

  Archery tag

  Probeer op je tegenstander en de target van het andere team te schieten, terwijl jij jezelf zo beschut mogelijk opstelt achter obstakels.

  Lees meer
 • VR Experience
  VR Experience

  VR Experience

  Zet de VR-bril op en stap in een compleet andere wereld! Met de spellen van Down Under combineer je spanning met teambuilding en plezier.

  Lees meer

COMBINEER EEN TEAMBUILDING MET EEN BORREL OF DINER

Een teambuildingsdag is de ideale manier om elkaar, buiten werk om, beter te leren kennen. Of het nu is als break tijdens een vergadering of als onderdeel van een bedrijfsuitje, bij Down Under is er voor ieder wat wils. Door ons grote aanbod van activiteiten en eindeloze mogelijkheden kunnen wij altijd invulling geven aan jouw wensen.

 • Beachclub Outback
  Beachclub Outback

  Beachclub Outback

  De Outback is de perfecte locatie in Nieuwegein voor jouw besloten evenement, compleet met eigen terras en een spectaculair uitzicht over de Laagravense plas.

  Lees meer
 • Evenemententerrein
  Evenemententerrein

  Evenemententerrein

  Met de unieke ligging aan de Laagravense plas, aan de snelweg en aan de rand van Utrecht, is Down Under een centrale locatie voor jouw evenement.

  Lees meer
 • Cablepark
  Cablepark

  Cablepark

  Beginner of pro, binnen no time scheur je over het water van ons cablepark in Nieuwegein!

  Lees meer

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S

Plan jouw volgende teambuilding activiteit

Wil je meer informatie over onze teambuilding activiteiten of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in!