Organiseer jouw bedrijfsfeest bij Down Under in Nieuwegein

Mede door de fantastische centrale ligging aan het water is Down Under sinds 2010 een populaire plek voor bedrijfsfeesten en -uitjes voor groepen van 6 tot 1200 personen.

BedrijfsfeestOrganiseer jouw bedrijfsfeest

Organiseer jouw bedrijfsfeest

Down Under organiseert sinds 2010 bedrijfsuitjes voor groepen van 6 tot 1200 personen.

BEDRIJFSFEEST BIJ DOWN UNDER IN NIEUWEGEIN

Down Under organiseert sinds 2010 bedrijfsuitjes voor groepen van 6 tot 1200 personen. Overigens is het mogelijk om de hele locatie af te huren waardoor de locatie beschikbaar is voor groepen groter dan 350 personen. Op onze schitterende locatie aan de Laagravense plas in Nieuwegein bieden wij verschillende activiteiten aan.

Kortom, Down Under heeft alles in huis om een personeels- en bedrijfsfeest tot een succes te maken. Een jubileum, zakelijk succes of iets anders te vieren? Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij de organisatie van bedrijfs- en personeelsfeesten.

Samenwerking met Puur Events

Wij werken ook samen met Puur* Events, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Samen met jou maken we van een bedrijfsfeest- of personeelsfeest een evenement om nooit meer te vergeten.

Verschillende type feesten

 • Winter evenement
  Winter evenement

  Winter evenement

  Surfend op je plank staan, het warme water om je heen en je collega’s die je toejuichen vanaf de kant: het kan ook in de winter! De komende maanden is er bij Down Under meer dan genoeg keus aan activiteiten

  Lees meer
 • Summerfestival
  Summerfestival

  Summerfestival

  Maak van jouw personeelsdag, relatiebijeenkomst of business event een evenement in festivalsfeer. Alle ingredienten zijn bij Down Under aanwezig!

  Lees meer
 • Winter Foodfestival
  Winter Foodfestival

  Winter Foodfestival

  Vier de koude winterdagen samen met collega’s, relaties of medewerkers tijdens een sfeervol winter foodfestival. Winters genieten onger het genot van een borrel, luxe hapjes, winterbarbecue en glühwein.

  Lees meer
 • Voorjaarsevent
  Voorjaarsevent

  Voorjaarsevent

  Down Under is het perfecte decor voor een event in het voorjaar. Alle ingredienten van activiteiten tot eten en drinken zijn in huis om jullie bedrijfsevenement tot in de puntjes te verzorgen.

  Lees meer

COMBINEER EEN BEDRIJFSFEEST MET EEN BORREL EN/OF DINER

Een bedrijfsfeest is de ideale manier om elkaar, buiten werk om, beter te leren kennen. Of het nu gaat om een afdelingsuitje of een teambuilding activiteit, bij Down Under is er voor ieder wat wils. Door ons grote aanbod van activiteiten en verschillende drinks & bites mogelijkheden kunnen wij altijd invulling geven aan jouw wensen.

 • Beachclub Bar
  Beachclub Bar

  Beachclub Bar

  Bedrijfsfeest, jubileum, verjaardag of gewoon zin om een spetterend feest te geven? De Beachclub van Down Under biedt ruimte voor jouw event!

  Lees meer
 • Strand
  Strand

  Strand

  Voor een heerlijk strandbad hoef je niet naar de kust te rijden, op het strand van Down Under, nabij Utrecht, is het heerlijk en veilig vertoeven!

  Lees meer
 • Beachclub Outback
  Beachclub Outback

  Beachclub Outback

  De Outback is de perfecte locatie in Nieuwegein voor jouw besloten evenement, compleet met eigen terras en een spectaculair uitzicht over de Laagravense plas.

  Lees meer

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S

Down Under Borrelen

Plan jouw volgende bedrijfsfeestje

Wil je meer informatie over het organiseren van een bedrijfsfeestje bij Down Under of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in!