Voorjaarsevent
bij Down Under

Het voorjaar is een prachtig moment om een bedrijfsevent te organiseren. Iedereen kijkt uit naar de eerste zonnestraaltjes van het jaar en aangename temperaturen.

GENIETEN VAN HAPJES, DRANKJES, MUZIEK EN/OF ACTIVITEITEN

Op een warme zonnige lentedag is het festivalterrein klaar voor een topdag. Gasten kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten, van archery tag tot beachvolleybal en van waterskiën tot een workshop cocktails shaken. Vanuit felgekleurde foodtrucks worden de lekkerste gerechten geserveerd en de band en dj zorgen voor een muzikale invulling van de dag! Zo mooi kan een dag in de lente zijn!

Iedereen kijk uit naar een gezellig moment met collega’s

Maak van jouw bedrijfsfeest of bedrijfsuitje iets speciaals. Zet medewerkers in het zonnetje en organiseer een goed gevuld programma met leuke activiteiten, goede muziek, lekker eten en drinken op een prachtige locatie aan het water.

Maak gebruik van onze multifunctionele locatie

Op zoek naar een toffe plek om samen te komen met collega’s of zakenrelaties. Of het nu gaat om een afdelingsuitje, business festival of een teambuilding activiteit, bij Down Under is er voor ieder wat wils. Door onze multifunctionele locatie is van alles mogelijk!

 • Evenemententerrein
  Evenemententerrein

  Evenemententerrein

  Met de unieke ligging aan de Laagravense plas, aan de snelweg en aan de rand van Utrecht, is Down Under een centrale locatie voor jouw evenement.

  Lees meer
 • Beachclub Bar
  Beachclub Bar

  Beachclub Bar

  Bedrijfsfeest, jubileum, verjaardag of gewoon zin om een spetterend feest te geven? De Beachclub van Down Under biedt ruimte voor jouw event!

  Lees meer
 • Terras
  Down Under TerrasTerras

  Terras

  Op ons terras waan je je in vakantiesferen. Ons ruime terras is in 2018 op de 5e plaats geëindigd in de Terras Top 100; de jaarlijkse verkiezing van Misset Horeca.

  Lees meer

Plan jouw volgende activiteit bij Down Under

Van een spetterende wateractiviteit tot een familiedag of bedrijfsuitje. Alles is mogelijk bij Down Under.

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S