Voorjaarsevent
bij Down Under

Het voorjaar is een prachtig moment om een bedrijfsevent te organiseren. Iedereen kijkt uit naar de eerste zonnestraaltjes van het jaar en aangename temperaturen.

GENIETEN VAN HAPJES, DRANKJES, MUZIEK EN/OF ACTIVITEITEN

Op een warme zonnige lentedag is het festivalterrein klaar voor een topdag. Gasten kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten, van archery tag tot beachvolleybal en van waterskiën tot een workshop cocktails shaken. Vanuit felgekleurde foodtrucks worden de lekkerste gerechten geserveerd en de band en dj zorgen voor een muzikale invulling van de dag! Zo mooi kan een dag in de lente zijn!

Iedereen kijk uit naar een gezellig moment met collega’s

Maak van jouw bedrijfsfeest of bedrijfsuitje iets speciaals. Zet medewerkers in het zonnetje en organiseer een goed gevuld programma met leuke activiteiten, goede muziek, lekker eten en drinken op een prachtige locatie aan het water.

Maak gebruik van onze multifunctionele locatie

Op zoek naar een toffe plek om samen te komen met collega’s of zakenrelaties. Of het nu gaat om een afdelingsuitje, business festival of een teambuilding activiteit, bij Down Under is er voor ieder wat wils. Door onze multifunctionele locatie is van alles mogelijk!

 • Cablepark
  Cablepark

  Cablepark

  Beginner of pro, binnen no time scheur je over het water van ons cablepark in Nieuwegein!

  Lees meer
 • Evenemententerrein
  Evenemententerrein

  Evenemententerrein

  Met de unieke ligging aan de Laagravense plas, aan de snelweg en aan de rand van Utrecht, is Down Under een centrale locatie voor jouw evenement.

  Lees meer
 • Restaurant
  Down Under ReserverenRestaurant

  Restaurant

  Het restaurant van beachclub Down Under is een prachtige locatie aan het water, een heerlijke plek voor een lunch of diner aan de rand van Utrecht.

  Lees meer

Plan jouw volgende activiteit bij Down Under

Van een spetterende wateractiviteit tot een familiedag of bedrijfsuitje. Alles is mogelijk bij Down Under.

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S