Organiseer jouw bedrijfsevenement
bij Down Under

Down Under is een populaire ontmoetingsplaats voor uiteenlopende gelegenheden. Of het nu gaat om een business festival, afdelingsborrel, bedrijfsfeest of om een evenement op maat. Het kan allemaal!

Down Under Terras Aan Water

Ruim 10 jaar ervaring in het organiseren van evenementen

Down Under is een geliefde locatie voor alle type evenementen. Onze multifunctionele locatie leent zich uitstekend voor uiteenlopende evenementen en activiteiten. In de tien jaar dat Down Under bestaat heeft het al vele mooie (bedrijfs)events mogen organiseren voor zowel het MKB en multinationals. Van foodfestivals tot complete sportdagen en van bedrijfsborrels tot jubileas.

Onze type evenementen

 • Bedrijfsfeest
  Down Under BedrijfsevenementBedrijfsfeest

  Bedrijfsfeest

  Down Under is sinds 2010 een populaire plek voor bedrijfsfeesten en -uitjes voor groepen van 6 tot 1200 personen. Het is altijd één groot feest oponze schitterende locatie aan de Laagravense plas.

  Lees meer
 • Winter Foodfestival
  Winter Foodfestival

  Winter Foodfestival

  Vier de koude winterdagen samen met collega’s, relaties of medewerkers tijdens een sfeervol winter foodfestival. Winters genieten onger het genot van een borrel, luxe hapjes, winterbarbecue en glühwein.

  Lees meer
 • Voorjaarsevent
  Voorjaarsevent

  Voorjaarsevent

  Down Under is het perfecte decor voor een event in het voorjaar. Alle ingredienten van activiteiten tot eten en drinken zijn in huis om jullie bedrijfsevenement tot in de puntjes te verzorgen.

  Lees meer
 • Bedrijfsuitje
  Bedrijfsuitje

  Bedrijfsuitje

  Organiseer een bedrijfsuitje op onze toplocatie in Nieuwegein! Ga 4×4 rijden met collega’s, volg een van onze workshops, stap op de waterski’s en sluit de dag af in de beachclub outback.

  Lees meer
 • Summerfestival
  Summerfestival

  Summerfestival

  Maak van jouw personeelsdag, relatiebijeenkomst of business event een evenement in festivalsfeer. Alle ingredienten zijn bij Down Under aanwezig!

  Lees meer
 • Hybride evenement
  Hybride evenement

  Hybride evenement

  Down Under leent zich ook uitstekend voor online en hybride evenementen. Steeds vaker vinden deze bij Down Under plaats. Het is de mogelijkheid om met elkaar in verbinding te blijven.

  Lees meer

Ieder seizoen iets te doen

Zowel in de zomer als in de winter straalt onze locatie. ’s winters is onze locatie warm gedecoreerd tot een sprookjesachtig winterwonderland. In de zomer hoeft de zon maar te schijnen en je krijgt direct het vakantiegevoel. Ieder seizoen is er bij Down Under iets te doen!

Maak gebruik van onze multifunctionele locatie

Tijdens een bedrijfsevenement kun je gebruik maken van onze uiteenlopende mogelijkheden. Zo beschikt Down Under over een restaurant met groot terras, beachclub bar en outback en nog meer ruimtes en outdoor mogelijkheden waar het evenement kan plaatsvinden.

 • Restaurant
  Down Under ReserverenRestaurant

  Restaurant

  Het restaurant van beachclub Down Under is een prachtige locatie aan het water, een heerlijke plek voor een lunch of diner aan de rand van Utrecht.

  Lees meer
 • Cablepark
  Cablepark

  Cablepark

  Beginner of pro, binnen no time scheur je over het water van ons cablepark in Nieuwegein!

  Lees meer
 • Serre
  Serre

  Serre

  De Serre heeft een aangrenzend terras met prachtig uitzicht op de Laagravense Plas. Zowel in de zomer als in de winter is het een heerlijke private room om samen te komen.

  Lees meer

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S

Enthousiast geworden om een bedrijfsevenement te organiseren?

Neem gerust contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken. Laat jouw gegevens achter in onderstaand formulier.