Altijd de perfecte golf op onze indoor wavesurfer

De Wavesurfer is uniek in Nederland. Er zijn maar weinig plekken waar je kunt bodyboarden en indoor surfen. Op de Wavesurfer komt het water met een snelheid tot 70 kilometer per uur omhoog. Daardoor ontstaat een mooie golf, die iedereen kan bedwingen.

WavesurferDown Under Indoor Surfen

Kom jij de golven trotseren?

Unieke indoor wateractiviteit: Indoor Surfen

Unieke waterattractie

Het water van de wavesurfer is afkomstig uit de Laagravense plas, het water waar Down Under aan ligt en wordt verwarmd. Door het water met grote snelheid tegen het schuin oplopende vlak te spuiten ontstaat er een constante golf waarop je kunt bodyboarden en indoor surfen.

  • Voor iedereen vanaf 12 jaar
  • Het hele jaar door te gebruiken
  • Aangename temperatuur
  • Enorm populair bij jong en oud

Begin met bodyboarden

Voor beginners is bodyboarden de perfecte manier om deze golf aan den lijve te ondervinden. Bodyboarden kan al voor kinderen vanaf 8 jaar. Het is een populaire activiteit tijdens een kinderfeestje. De kids raken er niet over uitgepraat! Met een wetsuit aan kun je op het board gaan liggen of er met je knieën op gaan zitten. En dan, surfen maar!

Trotseer de golf met indoor surfen

Een tandje hoger dan bodyboarden is indoor surfen, want dan is liggen of zitten er niet meer bij. Probeer zo lang mogelijk te blijven staan, terwijl de golf onverminderd doorstroomt. Leuk voor iedereen vanaf 12 jaar. Zowel indoor surfen als bodyboarden is leuk om te doen met een groep collega’s, vrienden of familie.

Zowel in de zomer als in de winter geopend

Houd ook in het najaar het zomergevoel vast en waan je in vakantiesferen op de wavesurfer. Want bodyboarden en indoor surfen is ook heerlijk in de winter: door het verwarmde water en verwarmde ruimte het is aangenaam binnen. Trek een wetsuit aan, pak een board en spring op de wave!

Bodyboarden bij Down Under

Bodyboarden bij Down Under

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S

Down Under Water en Landactiviteiten

Boek jouw spectaculaire surfactiviteit

Spring jij binnenkort op de surfplank? Maak hieronder jouw reservering!