Bij Down Under Nieuwegein vind je een top trouwlocatie

Ben jij ten huwelijk gevraagd of juist door je knieën gegaan? Gefeliciteerd! Het organiseren van een bruiloft is ontzettend leuk werk en ons team helpt je graag daarbij.

Ceremonie op het strand

Naast het trouwen in de sfeervolle Beachclub en Outback is het ook mogelijk om het huwelijk te voltrekken op het strand. Hiervoor komt de ambtenaar van de burgerlijke stand naar onze locatie. Uiteraard kan de ceremonie ook plaatsvinden met jullie eigen ambtenaar.

Best Wedding Deals

Speciaal voor alle bruidsparen die hun bruiloft in het najaar houden, hebben wij een aantal aantrekkelijke weddingsdeals samengesteld. Het enige wat wij van jullie vragen is enige flexibiliteit wat betreft de datum.

Vraag naar de deals aan onze collega’s.

Onze locatie is van alle gemakken voorzien

Bij ons kun je trouwen met de voetjes in het zand en een uitzicht over het water. Alles wordt voor jullie geregeld om elkaar het ja-woord te kunnen geven, zodat jullie alleen nog maar hoeven te genieten van een zorgeloze dag!

 • Beachclub Bar
  Beachclub Bar

  Beachclub Bar

  Bedrijfsfeest, jubileum, verjaardag of gewoon zin om een spetterend feest te geven? De Beachclub van Down Under biedt ruimte voor jouw event!

  Lees meer
 • Beachclub Outback
  Beachclub Outback

  Beachclub Outback

  De Outback is de perfecte locatie in Nieuwegein voor jouw besloten evenement, compleet met eigen terras en een spectaculair uitzicht over de Laagravense plas.

  Lees meer
 • Restaurant
  Down Under ReserverenRestaurant

  Restaurant

  Het restaurant van beachclub Down Under is een prachtige locatie aan het water, een heerlijke plek voor een lunch of diner aan de rand van Utrecht.

  Lees meer

Open toptrouwlocatie route

Down Under doet regelmatig mee met de Open Toptrouwlocatie Route van TopTrouwlocaties. Tijdens deze vrijblijvende ‘open dag’ kun je kennismaken, inspiratie opdoen en een kijkje komen nemen hoe jouw bruiloft er bij Down Under uit kan komen te zien. Ook kunnen we jullie voorstellen aan verschillende leveranciers. Liever op een ander moment langskomen? Ook dat is mogelijk, maak een afspraak!

Open trouwlocatie route is op 29 januari 2022 van 11.00 tot 16.00 uur.

Meld je hier aan

Locatie Down Under

Down Under is een multifunctionele locatie met een evenemententerrein, strand, beachclubrestaurant, zalen en verschillende watersportactiviteiten. Down Under is perfect gelegen aan de A12 bij Nieuwegein, beschikt over een groot eigen parkeerterrein en heeft alles in huis om een bedrijfsevenement tot een succes te maken!

Laat je adviseren door een van onze collega’s

Maak jouw bruiloft onvergetelijk

Ben je enthousiast geworden over het houden van jullie bruiloft bij Down Under? Voor meer informatie, een offerteaanvraag of een rondleiding kun je contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.