Down Under
NK Wakeboarden 2024

 

4A0A1241

4A0A1241

Word jij Nederlands Kampioen?

Als het om wakeboarden gaat, is er niemand beter dan jij. Binnenkort doe je dan ook mee aan het NK wakeboarden. Bereid je voor en laat je skills zien tijdens het Nederlands Kampioenschap op 6 en 7  juli 2024 bij Down Under.

Nationaal kampioenschap wakeboard

Dit jaar organiseren wij de grootste wakeboardwedstrijd van Nederland: Het  NK Wakeboarden. Op 6 en 7 juli kun jij je tricks en skills laten zien op het water van de Laagravense plas.

Watersport Down Under - Eric sep 2016 (5)

Watersport Down Under – Eric sep 2016 (5)

Handig om te weten

Je kunt je voor diverse categorieën aanmelden, deze kun je vinden tijdens het inschrijven. De definitieve set-up van het Cablepark wordt halverwege mei bekend gemaakt. Het evenement wordt gehouden volgens de officiële IWWF Cable Wakeboard richtlijnen.


Aanmelden

 • Inschrijven kan tot woensdag 3 juli 2024 24:00 uur
 • Officiële training vrijdag 5 juli van 18:00 tot 21:00 uur
 • Inschrijfkosten € 45,00 per deelnemer

Kom trainen bij down under!

Op vrijdag 5 juli is de officiële training van 18:00 tot 21:00 uur. Wil je al eerder komen trainen? Dat kan! Vanaf zaterdag 30 maart is ons Cablepark geopend.

Klik hier voor de openingstijden van het Cablepark.

Tarieven

Tarief t/m 14 jaar Standaardtarief
1 uur € 17,50 € 22,50
2 uur € 25,00 € 32,50
Dagkaart € 40,00 € 50,00
10-rittenkaart € 225,00 € 275,00

WORD SPONSOR VAN HET NK WAKEBOARDEN

Uw bedrijf verbinden met een van de meest opwindende evenementen van het jaar?

Wij zijn bijzonder trots dat het grootste Wakeboardevenement van Nederland bij Down Under plaats zal vinden. Het belooft een geweldig weekend te worden, waar naar schatting 80 tot 100 van de beste wakeboarders van Nederland strijden voor de eerste plaats.

We bieden een aantal aantrekkelijke sponsorpakketten aan. Ontdek hoe u maximaal kunt profiteren van deze unieke kans.

 

wat zijn de voordelen voor uw bedrijf?

 • Maximale zichtbaarheid

  Bereik een breed publiek van gepassioneerde toeschouwers en enthousiaste deelnemers. Dit evenement biedt u een mooie kans om uw bedrijf te presenteren.

 • Regionale en Nationale Zichtbaarheid

  Door dit evenement te sponsoren krijgt niet alleen aandacht in de regio Nieuwegein, Houten en Utrecht maar ook landelijk zal dit evenement aandacht trekken.

 • Sportieve uitstraling

  Met het sponsoren van dit mooie evenement laat u zien dat uw bedrijf de sport en jeugd ondersteund.

Locatie Down Under

Down Under is een multifunctionele locatie met een evenemententerrein, strand, beachclubrestaurant, zalen en verschillende watersportactiviteiten. Down Under is perfect gelegen aan de A12 bij Nieuwegein, beschikt over een groot eigen parkeerterrein en heeft alles in huis om een bedrijfsevenement tot een succes te maken!

Routebeschrijving en parkeren

Auto
Down Under beschikt over 500 eigen parkeerplaatsen; een parkeerterrein direct naast het paviljoen en een groot parkeerterrein aan de overkant van de weg. Parkeren bij Down Under in Nieuwegein is gratis.

Daarnaast beschikken wij over twee elektrische parkeerplaatsen voor de deur. Dus mocht je met een elektrische auto op bezoek komen bij Down Under, dan kun je deze tijdens het verblijf opladen.

Motorvoertuigen en fietsen
Ook hebben wij een aparte parkeerplaats voor motorvoertuigen. Uiteraard beschikken wij ook over fietsenrekken voor het parkeren van jouw fiets.

Openbaar vervoer
Benieuwd hoe je Down Under met het openbaar vervoer of met de auto bereikt? Klik dan hier voor de volledige routebeschrijving.

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S