Winteractiviteiten Down Under

Ook deze winter zijn er weer vele leuke en sportieve winteractiviteiten te doen bij Down Under. Wat dacht je van paintball ‘in the snow’, bootcamp @ the beach of outdoor lazergamen? Maar je kunt natuurlijk ook gaan voetgolfen of bubblevoetballen.

Altijd al bewondering voor prachtige ijssculpturen? Deze winter zijn er ook vele workshops te volgen bij Down Under. Ga deze unieke uitdaging aan en tover zelf een waar kunstwerk tevoorschijn tijdens de workshop Ice Carving. Benieuwd welke workshops er nog meer worden aangeboden? Bekijk ons winteractiviteitenboek. Deze winterperiode zijn er meer dan 25 leuke winteractiviteiten.

Overigens bieden wij ook de leukste activiteiten aan voor bedrijfsuitjes. Voor meer informatie over de diverse uitjes bekijk de volgende pagina: https://www.downunder.nl/bedrijfsuitje

Tot snel bij Down Under!

Meer informatie of vrijblijvend een afspraak maken? Neem contact met ons op via telefoonnummer 030-2877777, stuur een mail of kom langs.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Paasbrunch
  Paasbrunch

  Paasbrunch

  1e paasdag serveert Down Under een heerlijk paasbuffet in de beachclub. Het buffet zal bestaan uit diverse warme en koude gerechten. Als het zonnetje schijnt gaan we gezellig ons overdekte terras op!

  Lees meer
 • Open Toptrouwlocatie Route
  Open Toptrouwlocatie Route

  Open Toptrouwlocatie Route

  Gaan jullie binnenkort trouwen? Laat je inspireren! Zondag 16 april doet Down Under mee aan de Open Toptrouwlocatie Route. Tijdens de Open Toptrouwlocatie Route krijg je een rondleiding op onze prachtige locatie aan de Laagravense plas.

  Lees meer
 • Voorjaarsactie
  Voorjaarsactie

  Voorjaarsactie

  Onze wavesurfer is weer open en dat vieren we met een leuke voorjaarsactie! Kom jij doordeweeks bij ons wavesurfen of bodyboarden? In de periode van 27 februari tot en met 3 maart je het 3e kaartje GRATIS. Dus kom met het gezin, je vrienden of familie en maak er een gezellig dagje uit van.

  Lees meer