Winteractiviteiten Down Under

Ook deze winter zijn er weer vele leuke en sportieve winteractiviteiten te doen bij Down Under. Wat dacht je van paintball ‘in the snow’, bootcamp @ the beach of outdoor lazergamen? Maar je kunt natuurlijk ook gaan voetgolfen of bubblevoetballen.

Altijd al bewondering voor prachtige ijssculpturen? Deze winter zijn er ook vele workshops te volgen bij Down Under. Ga deze unieke uitdaging aan en tover zelf een waar kunstwerk tevoorschijn tijdens de workshop Ice Carving. Benieuwd welke workshops er nog meer worden aangeboden? Bekijk ons winteractiviteitenboek. Deze winterperiode zijn er meer dan 25 leuke winteractiviteiten.

Overigens bieden wij ook de leukste activiteiten aan voor bedrijfsuitjes. Voor meer informatie over de diverse uitjes bekijk de volgende pagina: https://www.downunder.nl/bedrijfsuitje

Tot snel bij Down Under!

Meer informatie of vrijblijvend een afspraak maken? Neem contact met ons op via telefoonnummer 030-2877777, stuur een mail of kom langs.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer