Winteractiviteiten Down Under

Ook deze winter zijn er weer vele leuke en sportieve winteractiviteiten te doen bij Down Under. Wat dacht je van paintball ‘in the snow’, bootcamp @ the beach of outdoor lazergamen? Maar je kunt natuurlijk ook gaan voetgolfen of bubblevoetballen.

Altijd al bewondering voor prachtige ijssculpturen? Deze winter zijn er ook vele workshops te volgen bij Down Under. Ga deze unieke uitdaging aan en tover zelf een waar kunstwerk tevoorschijn tijdens de workshop Ice Carving. Benieuwd welke workshops er nog meer worden aangeboden? Bekijk ons winteractiviteitenboek. Deze winterperiode zijn er meer dan 25 leuke winteractiviteiten.

Overigens bieden wij ook de leukste activiteiten aan voor bedrijfsuitjes. Voor meer informatie over de diverse uitjes bekijk de volgende pagina: https://www.downunder.nl/bedrijfsuitje

Tot snel bij Down Under!

Meer informatie of vrijblijvend een afspraak maken? Neem contact met ons op via telefoonnummer 030-2877777, stuur een mail of kom langs.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Brunchen op 1e paasdag
  Brunchen op 1e paasdag

  Brunchen op 1e paasdag

  Kom gezellig brunchen op 1e paasdag, 31 maart 2024. Wij serveren een uitgebreid paasbuffet met heerlijke koude en warme gerechten voor de hele familie!

  Lees meer
 • Valentijnsdeal
  Valentijnsdeal

  Valentijnsdeal

  Wie verras jij dit jaar met Valentijn? Neem je geliefde, date of lover mee en geniet van een romantische avond bij ons! Kies vijf  heerlijke gerechtjes van onze biteskaart om romantisch samen te delen.

  Lees meer
 • Down Under op EventSummit 2024
  Down Under op EventSummit 2024

  Down Under op EventSummit 2024

  Wij zijn met onze evenementenlocatie Down Under exposant op de EventSummit evenementenbeurs op donderdag 8 februari 2024. Hier treffen wij onze relaties, klanten en leveranciers om te laten zien wat wij in petto hebben voor 2024 en 2025. Één van onze highlights op onze stand is de lancering van ons nieuwe concept. Wij hebben beursstand […]

  Lees meer