Winteractiviteiten Down Under

Ook deze winter zijn er weer vele leuke en sportieve winteractiviteiten te doen bij Down Under. Wat dacht je van paintball ‘in the snow’, bootcamp @ the beach of outdoor lazergamen? Maar je kunt natuurlijk ook gaan voetgolfen of bubblevoetballen.

Altijd al bewondering voor prachtige ijssculpturen? Deze winter zijn er ook vele workshops te volgen bij Down Under. Ga deze unieke uitdaging aan en tover zelf een waar kunstwerk tevoorschijn tijdens de workshop Ice Carving. Benieuwd welke workshops er nog meer worden aangeboden? Bekijk ons winteractiviteitenboek. Deze winterperiode zijn er meer dan 25 leuke winteractiviteiten.

Overigens bieden wij ook de leukste activiteiten aan voor bedrijfsuitjes. Voor meer informatie over de diverse uitjes bekijk de volgende pagina: https://www.downunder.nl/bedrijfsuitje

Tot snel bij Down Under!

Meer informatie of vrijblijvend een afspraak maken? Neem contact met ons op via telefoonnummer 030-2877777, stuur een mail of kom langs.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer