Weddingdeals

Altijd al willen trouwen op het strand? Geen dure vliegtickets naar exotische bestemmingen, je kunt gewoon terecht bij Down Under in Nieuwegein! Een sfeervolle ambiance, gastvrije service, een echt zandstrand en een spectaculair uitzicht over de Laagravense plas, een leukere trouwlocatie kun je je als bruidspaar niet wensen!

Onze multifunctionele locatie is zeker niet de standaard trouwlocatie. De ontspannen sfeer, een zandstrand, gezellige terras en heerlijke hapjes en drankje maken jullie huwelijksdag tot een dag om nooit te vergeten. En jullie trouwdag wordt natuurlijk helemaal onvergetelijk met een spetterend feest in de beachclub!

Heb je trouwplannen maar nog geen trouwdatum en locatie?
Voor komend najaar heeft Down Under aantrekkelijke weddingdeals voor bruidsparen samengesteld. Wil je trouwen op een Toptrouwlocatie en bent je flexibel in de planning, dan zijn onze ‘Last Minute’ of ‘Best Wedding’ Deals iets voor jou!

Last Minute Deal
Op een aantal data in maart 2019 en april 2019 kunt je gebruik maken van onze ‘Last Minute Deal’. Neem contact op met ons salesteam voor de deal, mogelijkheden en beschikbaarheid. Een volledige feestavond met diner en ceremonie voor 30 dag- en 80 avondgasten met ruim 750 euro korting!

Best Wedding Deal
Op een aantal data in oktober 2019, november 2019 en januari 2020, februari 2020 en maart 2020 kunt je gebruik maken van onze ‘Best Wedding Deal’. Neem contact op met ons salesteam voor de deal, mogelijkheden en beschikbaarheid. Een volledige huwelijksdag met ceremonie, diner en feestavond voor € 5.999,- o.b.v. 30 dag- en 80 avondgasten.

Meer informatie over onze weddingdeals of trouwen aan het water?

Voor meer informatie over trouwen bij Down Under in Nieuwegein kun je altijd bellen met het telefoonnummer 030 287 7777. Vul onderstaand contactformulier in of kijk in onze brochures.

[contact-form-7 id=”1171″ title=”Contactformulier 1″]

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Local HERO contest
  Local HERO contest

  Local HERO contest

  Op 24 september is het weer tijd voor de Local Hero Contest. Deze LOCAL ONLY wedstrijd bestaat uit 4 categorieën. In alle categorieën zijn er leuke prijzen te winnen! We starten de dag met een gezamenlijke warming up en sluiten af met een gezellige BBQ voor iedereen die meedoet + partners, familie, kinderen, vrienden, fans etc. Ben jij erbij!?

  Lees meer
 • Wakeboarden voor ladies only!
  Wakeboarden voor ladies only!

  Wakeboarden voor ladies only!

  Speciaal voor meiden die willen leren wakeboarden of hun tricks willen verbeteren organiseert Down Under Ladies Nights! Je gaat twee uur lang wakeboarden en leert precies hoe het moet.

  Lees meer
 • Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under
  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Stichting voor het kind zet zich in voor kwetsbare kinderen en organiseren zondag 25 juni Circus voor het kind bij Down Under. Kinderen uit gezinnen die het moeilijk hebben, maken een onvergetelijke dag mee tijdens Circus voor het kind; een voorstelling vol verwondering, avontuur en plezier!

  Lees meer