Weddingdeals

Altijd al willen trouwen op het strand? Geen dure vliegtickets naar exotische bestemmingen, je kunt gewoon terecht bij Down Under in Nieuwegein! Een sfeervolle ambiance, gastvrije service, een echt zandstrand en een spectaculair uitzicht over de Laagravense plas, een leukere trouwlocatie kun je je als bruidspaar niet wensen!

Onze multifunctionele locatie is zeker niet de standaard trouwlocatie. De ontspannen sfeer, een zandstrand, gezellige terras en heerlijke hapjes en drankje maken jullie huwelijksdag tot een dag om nooit te vergeten. En jullie trouwdag wordt natuurlijk helemaal onvergetelijk met een spetterend feest in de beachclub!

Heb je trouwplannen maar nog geen trouwdatum en locatie?
Voor komend najaar heeft Down Under aantrekkelijke weddingdeals voor bruidsparen samengesteld. Wil je trouwen op een Toptrouwlocatie en bent je flexibel in de planning, dan zijn onze ‘Last Minute’ of ‘Best Wedding’ Deals iets voor jou!

Last Minute Deal
Op een aantal data in maart 2019 en april 2019 kunt je gebruik maken van onze ‘Last Minute Deal’. Neem contact op met ons salesteam voor de deal, mogelijkheden en beschikbaarheid. Een volledige feestavond met diner en ceremonie voor 30 dag- en 80 avondgasten met ruim 750 euro korting!

Best Wedding Deal
Op een aantal data in oktober 2019, november 2019 en januari 2020, februari 2020 en maart 2020 kunt je gebruik maken van onze ‘Best Wedding Deal’. Neem contact op met ons salesteam voor de deal, mogelijkheden en beschikbaarheid. Een volledige huwelijksdag met ceremonie, diner en feestavond voor € 5.999,- o.b.v. 30 dag- en 80 avondgasten.

Meer informatie over onze weddingdeals of trouwen aan het water?

Voor meer informatie over trouwen bij Down Under in Nieuwegein kun je altijd bellen met het telefoonnummer 030 287 7777. Vul onderstaand contactformulier in of kijk in onze brochures.

[contact-form-7 id=”1171″ title=”Contactformulier 1″]

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

  • Opening Cablepark 2024
    Opening Cablepark 2024

    Opening Cablepark 2024

    Zaterdag 30 maart is het EINDELIJK weer tijd om ons Cablepark te openen! Kom je weer scheuren over de Laagravense plas?

    Lees meer
  • NK Wakeboarden 2024
    NK Wakeboarden 2024

    NK Wakeboarden 2024

    Down Under organiseert NK Wakeboarden 2024 Op 6 en 7 juli wordt bij Down Under het NK Wakeboarden gehouden. Het belooft een geweldig weekend te worden! Het NK is het grootste wakeboardevenement van Nederland. Ook jij kan je inschrijven en je tricks en skills laten zien. Je kunt je voor verschillende onderdelen aanmelden. Inschrijven kan […]

    Lees meer
  • Brunchen op 1e paasdag
    Brunchen op 1e paasdag

    Brunchen op 1e paasdag

    Kom gezellig brunchen op 1e paasdag, 31 maart 2024. Wij serveren een uitgebreid paasbuffet met heerlijke koude en warme gerechten voor de hele familie!

    Lees meer