Verras je vader met een BBQ!

Elke vader houdt van gezellig eten met de familie en als het even kan eten van de barbecue. Verras je vader daarom op zondag 21 juni met een compleet verzorgd BBQ-pakket!

Het pakket is gevuld met verschillende vleessoorten, lekkere bijgerechten en sausjes. Nadat je het hebt opgehaald bij Down Under hoef je thuis dus alleen nog even de barbecue aan te steken en samen te genieten van een heerlijke maaltijd! Bekijk alle informatie over het BBQ-pakket (die je overigens ook als steengrill- of gourmetpakket kan bestellen) en plaats je bestelling!

Voor alle vaders die fan zijn van onze menukaart en graag uitkijken over de Laagravense plas, hebben we ook nog tafels beschikbaar in het restaurant. Maak je reservering en kom gezellig langs!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Local HERO contest
  Local HERO contest

  Local HERO contest

  Op 24 september is het weer tijd voor de Local Hero Contest. Deze LOCAL ONLY wedstrijd bestaat uit 4 categorieën. In alle categorieën zijn er leuke prijzen te winnen! We starten de dag met een gezamenlijke warming up en sluiten af met een gezellige BBQ voor iedereen die meedoet + partners, familie, kinderen, vrienden, fans etc. Ben jij erbij!?

  Lees meer
 • Wakeboarden voor ladies only!
  Wakeboarden voor ladies only!

  Wakeboarden voor ladies only!

  Speciaal voor meiden die willen leren wakeboarden of hun tricks willen verbeteren organiseert Down Under Ladies Nights! Je gaat twee uur lang wakeboarden en leert precies hoe het moet.

  Lees meer
 • Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under
  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Stichting voor het kind zet zich in voor kwetsbare kinderen en organiseren zondag 25 juni Circus voor het kind bij Down Under. Kinderen uit gezinnen die het moeilijk hebben, maken een onvergetelijke dag mee tijdens Circus voor het kind; een voorstelling vol verwondering, avontuur en plezier!

  Lees meer