Sportwagens spotten bij Down Under

Update: In verband met de aangekondigde maatregelingen van de RIVM rondom het coronavirus zal Streetgasm helaas niet doorgaan. 

De StreetGasm voorjaarsrit 2020 gaat op zondag 22 maart langs Down Under. De 75 mooiste auto’s en snelste sportwagens leggen in de omgeving een parcours van 250 km af. De dag wordt afgesloten bij Down Under, waar de supersnelle bolides rond 17.00 uur zullen aankomen. Zorg dat je erbij bent!

StreetGasm is een exclusieve autorally waar je alleen als lid aan kan deelnemen, een hele snelle auto met voldoende pk’s is een must. Het is geen race naar de finish maar wel de meest peperdure parade aan pk’s. Snelle auto’s en een geweldige sfeer; dat is wat je bij StreetGasm kunt verwachten.

Op zondag 22 maart rijden 75 prachtige bolides door het Utrechtse landschap. De start vind plaats bij Van Poelgeest BMW, waarna de deelnemers rond 14.00 uur arriveren bij evenementenlocatie De Landgoederij in Bunnik. Na een smakelijke lunch wordt de route vervolgd over kleine weggetjes, langs mooie kastelen, over dijkjes en door de knusse dorpjes van de provincie. Rond 17.00 uur vind de afsluiting plaats bij Down Under en zijn de auto’s te bewonderen.

Ben jij ook zo’n autofanaat en wil jij ook wel eens 75 supersnelle sportwagens van dichtbij bekijken? Zorg dan dat je op 22 maart in de buurt van Nieuwegein bent en vergeet je camera niet! Down Under is 22 maart geopend voor lunch, borrel en diner. Geniet van het uitzicht over de Laagravense plas en natuurlijk de prachtige bolides. Mis het niet!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer