Sportwagens spotten bij Down Under

Update: In verband met de aangekondigde maatregelingen van de RIVM rondom het coronavirus zal Streetgasm helaas niet doorgaan. 

De StreetGasm voorjaarsrit 2020 gaat op zondag 22 maart langs Down Under. De 75 mooiste auto’s en snelste sportwagens leggen in de omgeving een parcours van 250 km af. De dag wordt afgesloten bij Down Under, waar de supersnelle bolides rond 17.00 uur zullen aankomen. Zorg dat je erbij bent!

StreetGasm is een exclusieve autorally waar je alleen als lid aan kan deelnemen, een hele snelle auto met voldoende pk’s is een must. Het is geen race naar de finish maar wel de meest peperdure parade aan pk’s. Snelle auto’s en een geweldige sfeer; dat is wat je bij StreetGasm kunt verwachten.

Op zondag 22 maart rijden 75 prachtige bolides door het Utrechtse landschap. De start vind plaats bij Van Poelgeest BMW, waarna de deelnemers rond 14.00 uur arriveren bij evenementenlocatie De Landgoederij in Bunnik. Na een smakelijke lunch wordt de route vervolgd over kleine weggetjes, langs mooie kastelen, over dijkjes en door de knusse dorpjes van de provincie. Rond 17.00 uur vind de afsluiting plaats bij Down Under en zijn de auto’s te bewonderen.

Ben jij ook zo’n autofanaat en wil jij ook wel eens 75 supersnelle sportwagens van dichtbij bekijken? Zorg dan dat je op 22 maart in de buurt van Nieuwegein bent en vergeet je camera niet! Down Under is 22 maart geopend voor lunch, borrel en diner. Geniet van het uitzicht over de Laagravense plas en natuurlijk de prachtige bolides. Mis het niet!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Open Toptrouwlocatie Route
  Open Toptrouwlocatie Route

  Open Toptrouwlocatie Route

  Zondag 19 november doet Down Under mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Beleef jouw dag vooraf! Neem een kijkje bij ons op locatie en ontdek alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Ons bruidsteam beantwoord vrijblijvend al jullie vragen en helpen met de zoektocht naar de droomlocatie.

  Lees meer
 • WKND DEAL
  WKND DEAL

  WKND DEAL

  Elke vrijdag, zaterdag en zondagavond kun je vanaf nu bij ons genieten van een shared dining arrangement. Geniet van de winter met onze shared dining in november, december en januari voor maar € 49,50 per persoon.

  Lees meer
 • Vier kerst bij Down Under
  Vier kerst bij Down Under

  Vier kerst bij Down Under

  Geniet eerste kerstdag met de hele familie van een heerlijke brunch of kerstdiner bij Down Under. De feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie. 

  Lees meer