Sportwagens spotten bij Down Under

Update: In verband met de aangekondigde maatregelingen van de RIVM rondom het coronavirus zal Streetgasm helaas niet doorgaan. 

De StreetGasm voorjaarsrit 2020 gaat op zondag 22 maart langs Down Under. De 75 mooiste auto’s en snelste sportwagens leggen in de omgeving een parcours van 250 km af. De dag wordt afgesloten bij Down Under, waar de supersnelle bolides rond 17.00 uur zullen aankomen. Zorg dat je erbij bent!

StreetGasm is een exclusieve autorally waar je alleen als lid aan kan deelnemen, een hele snelle auto met voldoende pk’s is een must. Het is geen race naar de finish maar wel de meest peperdure parade aan pk’s. Snelle auto’s en een geweldige sfeer; dat is wat je bij StreetGasm kunt verwachten.

Op zondag 22 maart rijden 75 prachtige bolides door het Utrechtse landschap. De start vind plaats bij Van Poelgeest BMW, waarna de deelnemers rond 14.00 uur arriveren bij evenementenlocatie De Landgoederij in Bunnik. Na een smakelijke lunch wordt de route vervolgd over kleine weggetjes, langs mooie kastelen, over dijkjes en door de knusse dorpjes van de provincie. Rond 17.00 uur vind de afsluiting plaats bij Down Under en zijn de auto’s te bewonderen.

Ben jij ook zo’n autofanaat en wil jij ook wel eens 75 supersnelle sportwagens van dichtbij bekijken? Zorg dan dat je op 22 maart in de buurt van Nieuwegein bent en vergeet je camera niet! Down Under is 22 maart geopend voor lunch, borrel en diner. Geniet van het uitzicht over de Laagravense plas en natuurlijk de prachtige bolides. Mis het niet!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer