Sportwagens spotten bij Down Under

Update: In verband met de aangekondigde maatregelingen van de RIVM rondom het coronavirus zal Streetgasm helaas niet doorgaan. 

De StreetGasm voorjaarsrit 2020 gaat op zondag 22 maart langs Down Under. De 75 mooiste auto’s en snelste sportwagens leggen in de omgeving een parcours van 250 km af. De dag wordt afgesloten bij Down Under, waar de supersnelle bolides rond 17.00 uur zullen aankomen. Zorg dat je erbij bent!

StreetGasm is een exclusieve autorally waar je alleen als lid aan kan deelnemen, een hele snelle auto met voldoende pk’s is een must. Het is geen race naar de finish maar wel de meest peperdure parade aan pk’s. Snelle auto’s en een geweldige sfeer; dat is wat je bij StreetGasm kunt verwachten.

Op zondag 22 maart rijden 75 prachtige bolides door het Utrechtse landschap. De start vind plaats bij Van Poelgeest BMW, waarna de deelnemers rond 14.00 uur arriveren bij evenementenlocatie De Landgoederij in Bunnik. Na een smakelijke lunch wordt de route vervolgd over kleine weggetjes, langs mooie kastelen, over dijkjes en door de knusse dorpjes van de provincie. Rond 17.00 uur vind de afsluiting plaats bij Down Under en zijn de auto’s te bewonderen.

Ben jij ook zo’n autofanaat en wil jij ook wel eens 75 supersnelle sportwagens van dichtbij bekijken? Zorg dan dat je op 22 maart in de buurt van Nieuwegein bent en vergeet je camera niet! Down Under is 22 maart geopend voor lunch, borrel en diner. Geniet van het uitzicht over de Laagravense plas en natuurlijk de prachtige bolides. Mis het niet!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

  • Opening Cablepark 2024
    Opening Cablepark 2024

    Opening Cablepark 2024

    Zaterdag 30 maart is het EINDELIJK weer tijd om ons Cablepark te openen! Kom je weer scheuren over de Laagravense plas?

    Lees meer
  • NK Wakeboarden 2024
    NK Wakeboarden 2024

    NK Wakeboarden 2024

    Down Under organiseert NK Wakeboarden 2024 Op 6 en 7 juli wordt bij Down Under het NK Wakeboarden gehouden. Het belooft een geweldig weekend te worden! Het NK is het grootste wakeboardevenement van Nederland. Ook jij kan je inschrijven en je tricks en skills laten zien. Je kunt je voor verschillende onderdelen aanmelden. Inschrijven kan […]

    Lees meer
  • Brunchen op 1e paasdag
    Brunchen op 1e paasdag

    Brunchen op 1e paasdag

    Kom gezellig brunchen op 1e paasdag, 31 maart 2024. Wij serveren een uitgebreid paasbuffet met heerlijke koude en warme gerechten voor de hele familie!

    Lees meer