26 januari: Open Top Trouwlocatie Route bij Down Under

Aanstaande zaterdag 26 januari doet Down Under mee aan de Open Toptrouwlocatie Route. Voor het echte strandgevoel hoef je niet meer naar het strand te rijden! Down Under biedt namelijk alles wat je mag verwachten van een beachclub: een ontspannen sfeer, zandstrand en heerlijke hapjes en drankjes.

Zaterdag 26 januari kun je onze locatie tussen 11.00 en 16.00 uur vrijblijvend bezichtigen om inspiratie op te doen voor je bruiloft. Wij zorgen ervoor dat alles aanwezig is voor de perfecte bruiloft!

Gratis aanmelden
Meld je aan voor de Open Toptrouwlocatie Route bij Down Under via www.opentoptrouwlocatieroute.nl/down-under/

[button color=”primary” size=”large” url=”https://www.opentoptrouwlocatieroute.nl/down-under/” target=”self”]Ik kom langs![/button]

 

 

Wil je onze trouwlocatie op een ander moment komen bezichtigen? Neem dan gerust contact op via  030 287 7777

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Local HERO contest
  Local HERO contest

  Local HERO contest

  Op 24 september is het weer tijd voor de Local Hero Contest. Deze LOCAL ONLY wedstrijd bestaat uit 4 categorieën. In alle categorieën zijn er leuke prijzen te winnen! We starten de dag met een gezamenlijke warming up en sluiten af met een gezellige BBQ voor iedereen die meedoet + partners, familie, kinderen, vrienden, fans etc. Ben jij erbij!?

  Lees meer
 • Wakeboarden voor ladies only!
  Wakeboarden voor ladies only!

  Wakeboarden voor ladies only!

  Speciaal voor meiden die willen leren wakeboarden of hun tricks willen verbeteren organiseert Down Under Ladies Nights! Je gaat twee uur lang wakeboarden en leert precies hoe het moet.

  Lees meer
 • Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under
  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Stichting voor het kind zet zich in voor kwetsbare kinderen en organiseren zondag 25 juni Circus voor het kind bij Down Under. Kinderen uit gezinnen die het moeilijk hebben, maken een onvergetelijke dag mee tijdens Circus voor het kind; een voorstelling vol verwondering, avontuur en plezier!

  Lees meer