Down Under Obstacle Run op 17 mei gaat niet door

Tot onze grote spijt is de Down Under Obstacle Run op 17 mei 2020 afgelast. We zijn ontzettend geschrokken door de uitbraak van het coronavirus en de gevolgen die het met zich meebrengt. Een heftige situatie die ons allemaal enorm raakt. Naar aanleiding van het bericht op maandagavond 23 maart 2020 dat evenementen tot 1 juni niet mogen plaatsvinden, moeten we tot onze grote spijt melden dat de Down Under Obstacle Run op 17 mei 2020 niet door kan gaan.

Deze maatregelen liggen volledig buiten onze macht, we vragen dan ook om jullie begrip. Na maanden van voorbereiding kwam het bericht hard aan. Uiteraard staan we achter het besluit van het RIVM en de overheid. Op deze manier hopen we onze deelnemers en medewerkers te beschermen en daarnaast verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Want de gezondheid van onze deelnemers en medewerkers is het allerbelangrijkst.

Momenteel zijn we nog hard op zoek naar een nieuwe datum voor de Down Under Obstacle Run. Deelnemers die zich al hebben ingeschreven hebben op 31 maart 2020 bericht van ons ontvangen. Pas goed op jezelf en op elkaar!

 

Update 31 maart 2020 om 15.03 uur

Sportieve deelnemers,

We hopen dat het ondanks de omstandigheden goed met jullie gaat.

In onze vorige berichtgeving hadden we aangegeven om uiterlijk vandaag meer informatie te geven over het vervolg van de Down Under Obstacle Run die op 17 mei 2020 gepland stond. We willen jullie natuurlijk het liefst zo volledig mogelijk informeren. Vanwege de persconferentie van vanavond om 19:00 uur hebben wij daarom besloten nog even te wachten met het nemen van definitieve besluiten en berichtgeving daarover.

We kunnen ons voorstellen dat jullie uitkijken naar meer informatie over het vervolg. Daarom werken we dagelijks met het team en alle betrokken partijen keihard om jullie hier zo snel mogelijk meer duidelijkheid over te geven.

Zorg goed voor jezelf, familie en vrienden en volg de maatregelen goed op. We hopen elkaar snel in goede gezondheid terug te zien tijdens de Down Under Obstacle Run en bedanken jullie voor alle steunberichten die wij de afgelopen dagen hebben ontvangen.

Met sportieve groet,

Team Down Under Obstacle Run

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

  • Opening Cablepark 2024
    Opening Cablepark 2024

    Opening Cablepark 2024

    Zaterdag 30 maart is het EINDELIJK weer tijd om ons Cablepark te openen! Kom je weer scheuren over de Laagravense plas?

    Lees meer
  • NK Wakeboarden 2024
    NK Wakeboarden 2024

    NK Wakeboarden 2024

    Down Under organiseert NK Wakeboarden 2024 Op 6 en 7 juli wordt bij Down Under het NK Wakeboarden gehouden. Het belooft een geweldig weekend te worden! Het NK is het grootste wakeboardevenement van Nederland. Ook jij kan je inschrijven en je tricks en skills laten zien. Je kunt je voor verschillende onderdelen aanmelden. Inschrijven kan […]

    Lees meer
  • Brunchen op 1e paasdag
    Brunchen op 1e paasdag

    Brunchen op 1e paasdag

    Kom gezellig brunchen op 1e paasdag, 31 maart 2024. Wij serveren een uitgebreid paasbuffet met heerlijke koude en warme gerechten voor de hele familie!

    Lees meer