Ladies night bij Down Under!

Heb jij altijd al willen leren wakeboarden? Wil jij met gelijkgestemde ladies het water op? Wil je jouw wakeboard skills naar een hoger level tillen? Dan is de DU ladies night echt iets voor jou!

Onder begeleiding van ervaren wakeboarder Yasemin Tanriverdi en ons enthousiaste team organiseren we ook dit jaar 4 leerzame, maar ook gezellige avonden. Je gaat twee uur lang wakeboarden en leert precies hoe het moet. Tijdens deze avonden zijn mannen ‘helaas’ niet welkom en is het dus echt ‘ladies only’! Iedere sessie sluiten wij feestelijk af met een hapje en een drankje. Speciaal voor de ladies night vaart er een bootje om jullie weer snel en veilig aan wal te brengen. 

 

 

 

Op 11 juli trappen we af met de eerste ladies night!
Speciaal voor de eerste editie hebben we Katinka Buiting uitgenodigd om jullie te leren wakeboarden. Katinka is de laatste jaren veelal in het buitenland te vinden en is een enorme inspiratie voor vrouwelijke boarders. Ook is er deze avond de mogelijkheid om de boards van Decathlon te testen, onder begeleiding van pro wakeboarder Sam de Haan. Kortom, deze avond wil je niet missen!

 

 

 

 

 

Data ladies night:

 • 11 juli van 20:00 uur tot 22:00 uur
 • 15 augustus van 19:00 uur tot 21:00 uur
 • 12 september van 18:00 uur tot 20:00 uur

Prijs : €30,00 per persoon incl. materiaal

 

 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Opening Cablepark 2024
  Opening Cablepark 2024

  Opening Cablepark 2024

  Zaterdag 30 maart is het EINDELIJK weer tijd om ons Cablepark te openen! Kom je weer scheuren over de Laagravense plas?

  Lees meer
 • NK Wakeboarden 2024
  NK Wakeboarden 2024

  NK Wakeboarden 2024

  Down Under organiseert NK Wakeboarden 2024 Op 6 en 7 juli wordt bij Down Under het NK Wakeboarden gehouden. Het belooft een geweldig weekend te worden! Het NK is het grootste wakeboardevenement van Nederland. Ook jij kan je inschrijven en je tricks en skills laten zien. Je kunt je voor verschillende onderdelen aanmelden. Inschrijven kan […]

  Lees meer
 • Brunchen op 1e paasdag
  Brunchen op 1e paasdag

  Brunchen op 1e paasdag

  Kom gezellig brunchen op 1e paasdag, 31 maart 2024. Wij serveren een uitgebreid paasbuffet met heerlijke koude en warme gerechten voor de hele familie!

  Lees meer