Ladies night bij Down Under!

Heb jij altijd al willen leren wakeboarden? Wil jij met gelijkgestemde ladies het water op? Wil je jouw wakeboard skills naar een hoger level tillen? Dan is de DU ladies night echt iets voor jou!

Onder begeleiding van ervaren wakeboarder Yasemin Tanriverdi en ons enthousiaste team organiseren we ook dit jaar 4 leerzame, maar ook gezellige avonden. Je gaat twee uur lang wakeboarden en leert precies hoe het moet. Tijdens deze avonden zijn mannen ‘helaas’ niet welkom en is het dus echt ‘ladies only’! Iedere sessie sluiten wij feestelijk af met een hapje en een drankje. Speciaal voor de ladies night vaart er een bootje om jullie weer snel en veilig aan wal te brengen. 

 

 

 

Op 11 juli trappen we af met de eerste ladies night!
Speciaal voor de eerste editie hebben we Katinka Buiting uitgenodigd om jullie te leren wakeboarden. Katinka is de laatste jaren veelal in het buitenland te vinden en is een enorme inspiratie voor vrouwelijke boarders. Ook is er deze avond de mogelijkheid om de boards van Decathlon te testen, onder begeleiding van pro wakeboarder Sam de Haan. Kortom, deze avond wil je niet missen!

 

 

 

 

 

Data ladies night:

 • 11 juli van 20:00 uur tot 22:00 uur
 • 15 augustus van 19:00 uur tot 21:00 uur
 • 12 september van 18:00 uur tot 20:00 uur

Prijs : €30,00 per persoon incl. materiaal

 

 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer