Ladies night bij Down Under!

Heb jij altijd al willen leren wakeboarden? Wil jij met gelijkgestemde ladies het water op? Wil je jouw wakeboard skills naar een hoger level tillen? Dan is de DU ladies night echt iets voor jou!

Onder begeleiding van ervaren wakeboarder Yasemin Tanriverdi en ons enthousiaste team organiseren we ook dit jaar 4 leerzame, maar ook gezellige avonden. Je gaat twee uur lang wakeboarden en leert precies hoe het moet. Tijdens deze avonden zijn mannen ‘helaas’ niet welkom en is het dus echt ‘ladies only’! Iedere sessie sluiten wij feestelijk af met een hapje en een drankje. Speciaal voor de ladies night vaart er een bootje om jullie weer snel en veilig aan wal te brengen. 

 

 

 

Op 11 juli trappen we af met de eerste ladies night!
Speciaal voor de eerste editie hebben we Katinka Buiting uitgenodigd om jullie te leren wakeboarden. Katinka is de laatste jaren veelal in het buitenland te vinden en is een enorme inspiratie voor vrouwelijke boarders. Ook is er deze avond de mogelijkheid om de boards van Decathlon te testen, onder begeleiding van pro wakeboarder Sam de Haan. Kortom, deze avond wil je niet missen!

 

 

 

 

 

Data ladies night:

 • 11 juli van 20:00 uur tot 22:00 uur
 • 15 augustus van 19:00 uur tot 21:00 uur
 • 12 september van 18:00 uur tot 20:00 uur

Prijs : €30,00 per persoon incl. materiaal

 

 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Local HERO contest
  Local HERO contest

  Local HERO contest

  Op 24 september is het weer tijd voor de Local Hero Contest. Deze LOCAL ONLY wedstrijd bestaat uit 4 categorieën. In alle categorieën zijn er leuke prijzen te winnen! We starten de dag met een gezamenlijke warming up en sluiten af met een gezellige BBQ voor iedereen die meedoet + partners, familie, kinderen, vrienden, fans etc. Ben jij erbij!?

  Lees meer
 • Wakeboarden voor ladies only!
  Wakeboarden voor ladies only!

  Wakeboarden voor ladies only!

  Speciaal voor meiden die willen leren wakeboarden of hun tricks willen verbeteren organiseert Down Under Ladies Nights! Je gaat twee uur lang wakeboarden en leert precies hoe het moet.

  Lees meer
 • Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under
  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Stichting voor het kind zet zich in voor kwetsbare kinderen en organiseren zondag 25 juni Circus voor het kind bij Down Under. Kinderen uit gezinnen die het moeilijk hebben, maken een onvergetelijke dag mee tijdens Circus voor het kind; een voorstelling vol verwondering, avontuur en plezier!

  Lees meer