Trotse hoofdsponsor tennisvereniging Rijnhuyse

Down Under is het komend jaar hoofdsponsor van tennisvereniging Rijnhuyse in Nieuwegein en daarmee naamgever van het traditionele tenniskamp voor de jeugd.

De samenwerking tussen Down Under en Rijnhuyse werd afgelopen zaterdag 6 juni bezegeld aan de Laaggravenseplas. Een directe uitkomst van deze samenwerking is dat de jeugdleden van Rijnhuyse dit jaar naar het Down Under Rijnhuyse Tenniskamp 2015 gaan. Welke activiteiten de jeugdleden precies gaan doen is nog een verrassing. Maar je kunt je wel voorstellen dat het een feest wordt!

Wij kijken uit naar het komende tennisseizoen.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Brunchen op 1e paasdag
  Brunchen op 1e paasdag

  Brunchen op 1e paasdag

  Kom gezellig brunchen op 1e paasdag, 31 maart 2024. Wij serveren een uitgebreid paasbuffet met heerlijke koude en warme gerechten voor de hele familie!

  Lees meer
 • Valentijnsdeal
  Valentijnsdeal

  Valentijnsdeal

  Wie verras jij dit jaar met Valentijn? Neem je geliefde, date of lover mee en geniet van een romantische avond bij ons! Kies vijf  heerlijke gerechtjes van onze biteskaart om romantisch samen te delen.

  Lees meer
 • Down Under op EventSummit 2024
  Down Under op EventSummit 2024

  Down Under op EventSummit 2024

  Wij zijn met onze evenementenlocatie Down Under exposant op de EventSummit evenementenbeurs op donderdag 8 februari 2024. Hier treffen wij onze relaties, klanten en leveranciers om te laten zien wat wij in petto hebben voor 2024 en 2025. Één van onze highlights op onze stand is de lancering van ons nieuwe concept. Wij hebben beursstand […]

  Lees meer