Trotse hoofdsponsor tennisvereniging Rijnhuyse

Down Under is het komend jaar hoofdsponsor van tennisvereniging Rijnhuyse in Nieuwegein en daarmee naamgever van het traditionele tenniskamp voor de jeugd.

De samenwerking tussen Down Under en Rijnhuyse werd afgelopen zaterdag 6 juni bezegeld aan de Laaggravenseplas. Een directe uitkomst van deze samenwerking is dat de jeugdleden van Rijnhuyse dit jaar naar het Down Under Rijnhuyse Tenniskamp 2015 gaan. Welke activiteiten de jeugdleden precies gaan doen is nog een verrassing. Maar je kunt je wel voorstellen dat het een feest wordt!

Wij kijken uit naar het komende tennisseizoen.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer