Trotse hoofdsponsor tennisvereniging Rijnhuyse

Down Under is het komend jaar hoofdsponsor van tennisvereniging Rijnhuyse in Nieuwegein en daarmee naamgever van het traditionele tenniskamp voor de jeugd.

De samenwerking tussen Down Under en Rijnhuyse werd afgelopen zaterdag 6 juni bezegeld aan de Laaggravenseplas. Een directe uitkomst van deze samenwerking is dat de jeugdleden van Rijnhuyse dit jaar naar het Down Under Rijnhuyse Tenniskamp 2015 gaan. Welke activiteiten de jeugdleden precies gaan doen is nog een verrassing. Maar je kunt je wel voorstellen dat het een feest wordt!

Wij kijken uit naar het komende tennisseizoen.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer