Trotse hoofdsponsor tennisvereniging Rijnhuyse

Down Under is het komend jaar hoofdsponsor van tennisvereniging Rijnhuyse in Nieuwegein en daarmee naamgever van het traditionele tenniskamp voor de jeugd.

De samenwerking tussen Down Under en Rijnhuyse werd afgelopen zaterdag 6 juni bezegeld aan de Laaggravenseplas. Een directe uitkomst van deze samenwerking is dat de jeugdleden van Rijnhuyse dit jaar naar het Down Under Rijnhuyse Tenniskamp 2015 gaan. Welke activiteiten de jeugdleden precies gaan doen is nog een verrassing. Maar je kunt je wel voorstellen dat het een feest wordt!

Wij kijken uit naar het komende tennisseizoen.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Local HERO contest
  Local HERO contest

  Local HERO contest

  Op 24 september is het weer tijd voor de Local Hero Contest. Deze LOCAL ONLY wedstrijd bestaat uit 4 categorieën. In alle categorieën zijn er leuke prijzen te winnen! We starten de dag met een gezamenlijke warming up en sluiten af met een gezellige BBQ voor iedereen die meedoet + partners, familie, kinderen, vrienden, fans etc. Ben jij erbij!?

  Lees meer
 • Wakeboarden voor ladies only!
  Wakeboarden voor ladies only!

  Wakeboarden voor ladies only!

  Speciaal voor meiden die willen leren wakeboarden of hun tricks willen verbeteren organiseert Down Under Ladies Nights! Je gaat twee uur lang wakeboarden en leert precies hoe het moet.

  Lees meer
 • Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under
  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Stichting voor het kind zet zich in voor kwetsbare kinderen en organiseren zondag 25 juni Circus voor het kind bij Down Under. Kinderen uit gezinnen die het moeilijk hebben, maken een onvergetelijke dag mee tijdens Circus voor het kind; een voorstelling vol verwondering, avontuur en plezier!

  Lees meer