Het strand van Down Under in Goedemorgen Nederland

Zet vrijdagochtend 26 juni de wekker, want tussen 7.00 en 9.30 uur is het strand van Down Under te zien op televisie bij Goedemorgen Nederland op NPO 1! WNL is langs geweest voor een rapportage over veilige recreatieplassen en stranden in Nederland. Passanten en Lennart Loopstra, Manager Recreatie, kwamen aan het word. Er wordt uitleg gegeven over de maatregelen die we voor het strand hebben getroffen en dat we middels de vlag de openingstijden van het strand aangeven. Wij zijn benieuwd naar de uitzending! Je kunt de uitzending via NPO start terugkijken via deze link: https://www.npostart.nl/POW_04671497

Het strand in Utrecht is te zien in Goedemorgen Nederland: vrijdag 26 juni tussen 7.00 en 9.30 uur NPO 1!

Wil jij de komende dagen het mooiste stadsstrand van Utrecht bezoeken? Klik hier voor alle informatie!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Open Toptrouwlocatie Route
  Open Toptrouwlocatie Route

  Open Toptrouwlocatie Route

  Zondag 19 november doet Down Under mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Beleef jouw dag vooraf! Neem een kijkje bij ons op locatie en ontdek alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Ons bruidsteam beantwoord vrijblijvend al jullie vragen en helpen met de zoektocht naar de droomlocatie.

  Lees meer
 • WKND DEAL
  WKND DEAL

  WKND DEAL

  Elke vrijdag, zaterdag en zondagavond kun je vanaf nu bij ons genieten van een shared dining arrangement. Geniet van de winter met onze shared dining in november, december en januari voor maar € 49,50 per persoon.

  Lees meer
 • Vier kerst bij Down Under
  Vier kerst bij Down Under

  Vier kerst bij Down Under

  Geniet eerste kerstdag met de hele familie van een heerlijke brunch of kerstdiner bij Down Under. De feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie. 

  Lees meer