Het strand van Down Under in Goedemorgen Nederland

Zet vrijdagochtend 26 juni de wekker, want tussen 7.00 en 9.30 uur is het strand van Down Under te zien op televisie bij Goedemorgen Nederland op NPO 1! WNL is langs geweest voor een rapportage over veilige recreatieplassen en stranden in Nederland. Passanten en Lennart Loopstra, Manager Recreatie, kwamen aan het word. Er wordt uitleg gegeven over de maatregelen die we voor het strand hebben getroffen en dat we middels de vlag de openingstijden van het strand aangeven. Wij zijn benieuwd naar de uitzending! Je kunt de uitzending via NPO start terugkijken via deze link: https://www.npostart.nl/POW_04671497

Het strand in Utrecht is te zien in Goedemorgen Nederland: vrijdag 26 juni tussen 7.00 en 9.30 uur NPO 1!

Wil jij de komende dagen het mooiste stadsstrand van Utrecht bezoeken? Klik hier voor alle informatie!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer