Het strand van Down Under in Goedemorgen Nederland

Zet vrijdagochtend 26 juni de wekker, want tussen 7.00 en 9.30 uur is het strand van Down Under te zien op televisie bij Goedemorgen Nederland op NPO 1! WNL is langs geweest voor een rapportage over veilige recreatieplassen en stranden in Nederland. Passanten en Lennart Loopstra, Manager Recreatie, kwamen aan het word. Er wordt uitleg gegeven over de maatregelen die we voor het strand hebben getroffen en dat we middels de vlag de openingstijden van het strand aangeven. Wij zijn benieuwd naar de uitzending! Je kunt de uitzending via NPO start terugkijken via deze link: https://www.npostart.nl/POW_04671497

Het strand in Utrecht is te zien in Goedemorgen Nederland: vrijdag 26 juni tussen 7.00 en 9.30 uur NPO 1!

Wil jij de komende dagen het mooiste stadsstrand van Utrecht bezoeken? Klik hier voor alle informatie!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Local HERO contest
  Local HERO contest

  Local HERO contest

  Op 24 september is het weer tijd voor de Local Hero Contest. Deze LOCAL ONLY wedstrijd bestaat uit 4 categorieën. In alle categorieën zijn er leuke prijzen te winnen! We starten de dag met een gezamenlijke warming up en sluiten af met een gezellige BBQ voor iedereen die meedoet + partners, familie, kinderen, vrienden, fans etc. Ben jij erbij!?

  Lees meer
 • Wakeboarden voor ladies only!
  Wakeboarden voor ladies only!

  Wakeboarden voor ladies only!

  Speciaal voor meiden die willen leren wakeboarden of hun tricks willen verbeteren organiseert Down Under Ladies Nights! Je gaat twee uur lang wakeboarden en leert precies hoe het moet.

  Lees meer
 • Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under
  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Stichting voor het kind zet zich in voor kwetsbare kinderen en organiseren zondag 25 juni Circus voor het kind bij Down Under. Kinderen uit gezinnen die het moeilijk hebben, maken een onvergetelijke dag mee tijdens Circus voor het kind; een voorstelling vol verwondering, avontuur en plezier!

  Lees meer