Nieuwe datum Down Under Obstacle Run bekend

Bedankt voor jullie geduld en wat fijn dat jullie ons de ruimte hebben gegeven om tot een nieuwe datum te komen voor de Down Under Obstacle Run. We hopen van harte dat het ondanks de omstandigheden goed met jullie gaat.

We zijn blij dat we deze ruimte hebben genomen – hierdoor weten wij namelijk inmiddels we dat het verplaatsen van de Down Under Obstacle Run naar een nieuwe datum in 2020 een onzekere optie is. We willen jullie daarom heel graag uitnodigen voor de Down Under Obstacle Run op zondag 25 april 2021!

Iedereen die zich al had ingeschreven voor de Obstacle Run op 17 mei 2020 behoudt automatisch zijn/haar startbewijs en eventuele bagagetickets voor volgend jaar. Dan hebben jullie alvast de eerste sportieve uitdaging voor 2021 in de agenda staan en hebben wij op deze manier veel steun om deze moeilijke periode te overwinnen. Support die we goed kunnen gebruiken!

Voor ingeschreven deelnemers waarbij het echt niet mogelijk is om op 25 april 2021 aan de start te verschijnen, bieden we een alternatief. De hoofdboeker wordt hierover per mail op de hoogte gebracht (controleer ook de spambox). We vragen jullie deze optie te overwegen en op deze manier ons en alle betrokken partijen waarmee wij werken te steunen. Want een Obstacle Run loop je niet alleen, die loop je samen! Zodoende kunnen we de volgende keer weer een gaaf parcours met toffe obstakels en een fantastische sfeer neerzetten.

Wij willen jullie ontzettend bedanken voor jullie begrip en alle steunberichten die we tot nu toe hebben ontvangen. Een jaar zonder Down Under Obstacle Run valt ons allemaal zwaar, maar voor nu is het belangrijkste om goed voor jezelf en elkaar te zorgen en de maatregelen goed op te volgen. We hopen elkaar in goede gezondheid terug te zien tijdens de Down Under Obstacle Run op zondag 25 april 2021.

Met sportieve groet,

Team Down Under Obstacle Run

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Open Toptrouwlocatie Route
  Open Toptrouwlocatie Route

  Open Toptrouwlocatie Route

  Zondag 19 november doet Down Under mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Beleef jouw dag vooraf! Neem een kijkje bij ons op locatie en ontdek alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Ons bruidsteam beantwoord vrijblijvend al jullie vragen en helpen met de zoektocht naar de droomlocatie.

  Lees meer
 • WKND DEAL
  WKND DEAL

  WKND DEAL

  Elke vrijdag, zaterdag en zondagavond kun je vanaf nu bij ons genieten van een shared dining arrangement. Geniet van de winter met onze shared dining in november, december en januari voor maar € 49,50 per persoon.

  Lees meer
 • Vier kerst bij Down Under
  Vier kerst bij Down Under

  Vier kerst bij Down Under

  Geniet eerste kerstdag met de hele familie van een heerlijke brunch of kerstdiner bij Down Under. De feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie. 

  Lees meer