Nieuwe datum Down Under Obstacle Run bekend

Bedankt voor jullie geduld en wat fijn dat jullie ons de ruimte hebben gegeven om tot een nieuwe datum te komen voor de Down Under Obstacle Run. We hopen van harte dat het ondanks de omstandigheden goed met jullie gaat.

We zijn blij dat we deze ruimte hebben genomen – hierdoor weten wij namelijk inmiddels we dat het verplaatsen van de Down Under Obstacle Run naar een nieuwe datum in 2020 een onzekere optie is. We willen jullie daarom heel graag uitnodigen voor de Down Under Obstacle Run op zondag 25 april 2021!

Iedereen die zich al had ingeschreven voor de Obstacle Run op 17 mei 2020 behoudt automatisch zijn/haar startbewijs en eventuele bagagetickets voor volgend jaar. Dan hebben jullie alvast de eerste sportieve uitdaging voor 2021 in de agenda staan en hebben wij op deze manier veel steun om deze moeilijke periode te overwinnen. Support die we goed kunnen gebruiken!

Voor ingeschreven deelnemers waarbij het echt niet mogelijk is om op 25 april 2021 aan de start te verschijnen, bieden we een alternatief. De hoofdboeker wordt hierover per mail op de hoogte gebracht (controleer ook de spambox). We vragen jullie deze optie te overwegen en op deze manier ons en alle betrokken partijen waarmee wij werken te steunen. Want een Obstacle Run loop je niet alleen, die loop je samen! Zodoende kunnen we de volgende keer weer een gaaf parcours met toffe obstakels en een fantastische sfeer neerzetten.

Wij willen jullie ontzettend bedanken voor jullie begrip en alle steunberichten die we tot nu toe hebben ontvangen. Een jaar zonder Down Under Obstacle Run valt ons allemaal zwaar, maar voor nu is het belangrijkste om goed voor jezelf en elkaar te zorgen en de maatregelen goed op te volgen. We hopen elkaar in goede gezondheid terug te zien tijdens de Down Under Obstacle Run op zondag 25 april 2021.

Met sportieve groet,

Team Down Under Obstacle Run

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

  • Opening Cablepark 2024
    Opening Cablepark 2024

    Opening Cablepark 2024

    Zaterdag 30 maart is het EINDELIJK weer tijd om ons Cablepark te openen! Kom je weer scheuren over de Laagravense plas?

    Lees meer
  • NK Wakeboarden 2024
    NK Wakeboarden 2024

    NK Wakeboarden 2024

    Down Under organiseert NK Wakeboarden 2024 Op 6 en 7 juli wordt bij Down Under het NK Wakeboarden gehouden. Het belooft een geweldig weekend te worden! Het NK is het grootste wakeboardevenement van Nederland. Ook jij kan je inschrijven en je tricks en skills laten zien. Je kunt je voor verschillende onderdelen aanmelden. Inschrijven kan […]

    Lees meer
  • Brunchen op 1e paasdag
    Brunchen op 1e paasdag

    Brunchen op 1e paasdag

    Kom gezellig brunchen op 1e paasdag, 31 maart 2024. Wij serveren een uitgebreid paasbuffet met heerlijke koude en warme gerechten voor de hele familie!

    Lees meer