Bijna klaar voor de winter

Zo langzamerhand laten wij de zomer achter ons. Dus binnenkort beginnen wij met de ombouw van de beachclub naar het winter @ the beach concept. Want niet alleen in de zomer, maar ook in de winter is Down Under the place to be! Beleef dit najaar de warme wintersfeer van Down Under en kom gezellig bij ons binnen een hapje eten. Daarnaast is onze Wavesurfer de hele winter geopend. Je kunt dus het hele jaar door bodyboarden of wavesurfen! Gaaf hè? Reserveer nu een tafel in ons restaurant of een activiteit op onze wavesurfer!

Vanaf 1 november: Winter @ the beach!

 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Paasbrunch
  Paasbrunch

  Paasbrunch

  1e paasdag serveert Down Under een heerlijk paasbuffet in de beachclub. Het buffet zal bestaan uit diverse warme en koude gerechten. Als het zonnetje schijnt gaan we gezellig ons overdekte terras op!

  Lees meer
 • Open Toptrouwlocatie Route
  Open Toptrouwlocatie Route

  Open Toptrouwlocatie Route

  Gaan jullie binnenkort trouwen? Laat je inspireren! Zondag 16 april doet Down Under mee aan de Open Toptrouwlocatie Route. Tijdens de Open Toptrouwlocatie Route krijg je een rondleiding op onze prachtige locatie aan de Laagravense plas.

  Lees meer
 • Voorjaarsactie
  Voorjaarsactie

  Voorjaarsactie

  Onze wavesurfer is weer open en dat vieren we met een leuke voorjaarsactie! Kom jij doordeweeks bij ons wavesurfen of bodyboarden? In de periode van 27 februari tot en met 3 maart je het 3e kaartje GRATIS. Dus kom met het gezin, je vrienden of familie en maak er een gezellig dagje uit van.

  Lees meer