Paintball voor kids

Beleef gegarandeerd een waanzinnig leuke dag met je vriendjes! Doe je helm op, pak je paintball gun en battle tegen je vrienden. Weet jij alle rondslingerende verfspatters te ontwijken?

Kids paintball; de nieuwste activiteit bij Down Under!

Kruipend, sluipend, springend en rennend probeer je de anderen in het vizier te krijgen. Of voorkom je juist dat jij getroffen wordt. Een spectaculair spel dat je speelt met je vrienden, vriendinnen en/of klasgenoten. Fun voor iedereen!

Te gek voor jongens en meisjes.

Lekker buiten op een terrein vol met hindernissen ga je met elkaar de strijd aan door het schieten van verfkogels. Een superleuk uitje met je (sport)team en ook geschikt als kinderfeestje.

Veelgestelde vragen over paintball voor kids

 • Hoe lang van tevoren moet ik aanwezig zijn?
  We vragen je minimaal 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn.
 • Is reserveren voor activiteiten verplicht?
 • Is paintball veilig?

  Uiteraard gaat de veiligheid van de kinderen boven alles. De Kinderpaintball geweren schieten een stuk zachter dan volwassenen materiaal, de verfkogels zijn ‘gelatinecapsules’. Toch is het zaak dat de ogen goed beschermd worden. De kinderen krijgen een gezichtsmasker en natuurlijk een camouflagepak.

 • Kan ik paintball het hele jaar door boeken?
 • Kun je als volwassene ook paintballen bij Down Under?

  Helaas niet, bij Down Under bieden we speciaal paintball aan voor kids! We bieden wel een alternatief voor volwassenen, namelijk Archery Tag! Een soort paintball maar dan met pijl en boog.

 • Moeten ouders/begeleiders bij het paintball blijven?

  Ja. Wij zorgen voor een veilig en leuk verloop van de paintballgames maar we zijn geen oppas. Er dient altijd minimaal 1 ouder/begeleider aanwezig te zijn.

 • Wat doen we als het tijdens paintball regent?

  Paintball kan zonder problemen in de regen gespeeld worden. Alleen regen is geen reden om een paintball activiteit te af te gelasten. Bij extreem weer met bijvoorbeeld onweer kunnen activiteiten om veiligheidsredenen door ons worden afgelast. De betalingsverplichting zal hierbij komen te vervallen.

 • Hoeveel paintballs krijg ik?

  Bij de prijs inbegrepen zijn 100 paintballs per persoon. Dit is over het algemeen voldoende omdat de balletjes in 2×50 stuks worden uitgegeven aan de kinderen. Wanneer dit niet voldoende is kunnen er ter plekke bij de instructeur (niet bij Down Under) extra balletjes gekocht worden.

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S

Ben jij klaar voor een toffe middag?

Maak jouw reservering voor een battle paintball hieronder!