Win een dagje Down Under!

Special Season Kick Off
Nog even en het watersportseizoen gaat weer van start. A.s. zaterdag is de Special Season Kick Off; Een dag waar we natuurlijk allemaal naar uitkijken. Voor het eerst in 2015 kan er weer een rondje gemaakt worden over het Wakepark!

Down Under Film
De afgelopen periode hebben wij niet stil gezeten. Achter de schermen zijn wij druk bezig geweest met een té gekke Down Under film! In deze té gekke film laat zien wat er allemaal bij Down Under te beleven is. Van wakeboarden tot zonnen op het strand en van paintballen tot heerlijk lunchen op het ruime terras. Bekijk hier de film!

Win een dagje Down Under
Omdat wij super trots zijn op deze film en blij zijn dat het seizoen weer van start gaat, moet dat gevierd worden! Daarom geven wij een complete dag Down Under weg! Deel de Down Under Film via Facebook en tag drie vrienden met wie jij graag een complete dag Down Under wilt beleven. Doe snel mee via onze Facebookpagina om kans te maken op een unieke dag Down Under. (Deelnemen aan deze actie kan tot donderdag 2 april. Bekijk hier de actievoorwaarden).

Wij kijken uit naar de seizoensopening en laat de zomer maar komen!

Update 01-04-2015:
Mylene Jansen heeft het dagje Down Under gewonnen!

Down Under cableway & wavesurfer

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer