Win een dagje Down Under!

Special Season Kick Off
Nog even en het watersportseizoen gaat weer van start. A.s. zaterdag is de Special Season Kick Off; Een dag waar we natuurlijk allemaal naar uitkijken. Voor het eerst in 2015 kan er weer een rondje gemaakt worden over het Wakepark!

Down Under Film
De afgelopen periode hebben wij niet stil gezeten. Achter de schermen zijn wij druk bezig geweest met een té gekke Down Under film! In deze té gekke film laat zien wat er allemaal bij Down Under te beleven is. Van wakeboarden tot zonnen op het strand en van paintballen tot heerlijk lunchen op het ruime terras. Bekijk hier de film!

Win een dagje Down Under
Omdat wij super trots zijn op deze film en blij zijn dat het seizoen weer van start gaat, moet dat gevierd worden! Daarom geven wij een complete dag Down Under weg! Deel de Down Under Film via Facebook en tag drie vrienden met wie jij graag een complete dag Down Under wilt beleven. Doe snel mee via onze Facebookpagina om kans te maken op een unieke dag Down Under. (Deelnemen aan deze actie kan tot donderdag 2 april. Bekijk hier de actievoorwaarden).

Wij kijken uit naar de seizoensopening en laat de zomer maar komen!

Update 01-04-2015:
Mylene Jansen heeft het dagje Down Under gewonnen!

Down Under cableway & wavesurfer

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer