Win een dagje Down Under!

Special Season Kick Off
Nog even en het watersportseizoen gaat weer van start. A.s. zaterdag is de Special Season Kick Off; Een dag waar we natuurlijk allemaal naar uitkijken. Voor het eerst in 2015 kan er weer een rondje gemaakt worden over het Wakepark!

Down Under Film
De afgelopen periode hebben wij niet stil gezeten. Achter de schermen zijn wij druk bezig geweest met een té gekke Down Under film! In deze té gekke film laat zien wat er allemaal bij Down Under te beleven is. Van wakeboarden tot zonnen op het strand en van paintballen tot heerlijk lunchen op het ruime terras. Bekijk hier de film!

Win een dagje Down Under
Omdat wij super trots zijn op deze film en blij zijn dat het seizoen weer van start gaat, moet dat gevierd worden! Daarom geven wij een complete dag Down Under weg! Deel de Down Under Film via Facebook en tag drie vrienden met wie jij graag een complete dag Down Under wilt beleven. Doe snel mee via onze Facebookpagina om kans te maken op een unieke dag Down Under. (Deelnemen aan deze actie kan tot donderdag 2 april. Bekijk hier de actievoorwaarden).

Wij kijken uit naar de seizoensopening en laat de zomer maar komen!

Update 01-04-2015:
Mylene Jansen heeft het dagje Down Under gewonnen!

Down Under cableway & wavesurfer

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Open Toptrouwlocatie Route
  Open Toptrouwlocatie Route

  Open Toptrouwlocatie Route

  Zondag 19 november doet Down Under mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Beleef jouw dag vooraf! Neem een kijkje bij ons op locatie en ontdek alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Ons bruidsteam beantwoord vrijblijvend al jullie vragen en helpen met de zoektocht naar de droomlocatie.

  Lees meer
 • WKND DEAL
  WKND DEAL

  WKND DEAL

  Elke vrijdag, zaterdag en zondagavond kun je vanaf nu bij ons genieten van een shared dining arrangement. Geniet van de winter met onze shared dining in november, december en januari voor maar € 49,50 per persoon.

  Lees meer
 • Vier kerst bij Down Under
  Vier kerst bij Down Under

  Vier kerst bij Down Under

  Geniet eerste kerstdag met de hele familie van een heerlijke brunch of kerstdiner bij Down Under. De feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie. 

  Lees meer