Win de Down Under scooter

Wij hechten grote waarde aan de mening van onze gasten en daarom geven wij een unieke Down Under scooter weg! Heeft u genoten in ons restaurant? Dan nodigen wij jou graag uit om een recensie te plaatsen zodat je ons kunt helpen om onze service, dienstverlening en gerechten te perfectioneren. Onder alle recensenten verloten wij later dit jaar de Down Under scooter!

Nadat je een review hebt achtergelaten op Iens, Dinnersite of eet.nu krijg je een bericht waarna je alleen nog maar je gegevens hoeft in te vullen om kans te maken op de unieke Down Under scooter.

Aan het einde van het watersportseizoen wordt de winnaar van de scooter bekend gemaakt. Houd onze website, facebook– en twitterpagina in de gaten voor updates en nieuws over deze unieke actie. Klik hier voor de actievoorwaaden.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer