Win de Down Under scooter

Wij hechten grote waarde aan de mening van onze gasten en daarom geven wij een unieke Down Under scooter weg! Heeft u genoten in ons restaurant? Dan nodigen wij jou graag uit om een recensie te plaatsen zodat je ons kunt helpen om onze service, dienstverlening en gerechten te perfectioneren. Onder alle recensenten verloten wij later dit jaar de Down Under scooter!

Nadat je een review hebt achtergelaten op Iens, Dinnersite of eet.nu krijg je een bericht waarna je alleen nog maar je gegevens hoeft in te vullen om kans te maken op de unieke Down Under scooter.

Aan het einde van het watersportseizoen wordt de winnaar van de scooter bekend gemaakt. Houd onze website, facebook– en twitterpagina in de gaten voor updates en nieuws over deze unieke actie. Klik hier voor de actievoorwaaden.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Brunchen op 1e paasdag
  Brunchen op 1e paasdag

  Brunchen op 1e paasdag

  Kom gezellig brunchen op 1e paasdag, 31 maart 2024. Wij serveren een uitgebreid paasbuffet met heerlijke koude en warme gerechten voor de hele familie!

  Lees meer
 • Valentijnsdeal
  Valentijnsdeal

  Valentijnsdeal

  Wie verras jij dit jaar met Valentijn? Neem je geliefde, date of lover mee en geniet van een romantische avond bij ons! Kies vijf  heerlijke gerechtjes van onze biteskaart om romantisch samen te delen.

  Lees meer
 • Down Under op EventSummit 2024
  Down Under op EventSummit 2024

  Down Under op EventSummit 2024

  Wij zijn met onze evenementenlocatie Down Under exposant op de EventSummit evenementenbeurs op donderdag 8 februari 2024. Hier treffen wij onze relaties, klanten en leveranciers om te laten zien wat wij in petto hebben voor 2024 en 2025. Één van onze highlights op onze stand is de lancering van ons nieuwe concept. Wij hebben beursstand […]

  Lees meer