Win de Down Under scooter

Wij hechten grote waarde aan de mening van onze gasten en daarom geven wij een unieke Down Under scooter weg! Heeft u genoten in ons restaurant? Dan nodigen wij jou graag uit om een recensie te plaatsen zodat je ons kunt helpen om onze service, dienstverlening en gerechten te perfectioneren. Onder alle recensenten verloten wij later dit jaar de Down Under scooter!

Nadat je een review hebt achtergelaten op Iens, Dinnersite of eet.nu krijg je een bericht waarna je alleen nog maar je gegevens hoeft in te vullen om kans te maken op de unieke Down Under scooter.

Aan het einde van het watersportseizoen wordt de winnaar van de scooter bekend gemaakt. Houd onze website, facebook– en twitterpagina in de gaten voor updates en nieuws over deze unieke actie. Klik hier voor de actievoorwaaden.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer