Warme Winter Weken bij Down Under

Als onderdeel van Brothers Horeca Groep doen wij mee met de Warme Winter Weken!

“Expeditie Poolcirkel in Nieuwegein”

Het jaar afsluiten of het nieuwe beginnen, de winter is dé tijd om met je collega’s te vieren. Van teambuilding, borrel of feest, ontdek jouw ideale invulling.

Winters genieten bij Down Under! Je wordt warm ontvangen in één van onze exclusieve ruimtes met een drankje en iets lekkers op tafel. Daarna gaat de competitie van start met de Expeditie Poolcirkel. Je strijdt in teams tegen elkaar waarbij er keuze is uit verschillende onderdelen. Denk hierbij aan een skistokkenspel, vuur maken, kerstboom bouwen en langlaufen. Teambuilding en een goede strategie binnen jouw team helpt je naar de overwinning. De avond wordt afgesloten met een winterse barbecue met heerlijke gerechten zoals gemarineerde kippendij met noodles en slow cooked sukade.

Vraag direct een offerte aan via de website van de Warme Winter Weken.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Open Toptrouwlocatie Route
  Open Toptrouwlocatie Route

  Open Toptrouwlocatie Route

  Zondag 19 november doet Down Under mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Beleef jouw dag vooraf! Neem een kijkje bij ons op locatie en ontdek alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Ons bruidsteam beantwoord vrijblijvend al jullie vragen en helpen met de zoektocht naar de droomlocatie.

  Lees meer
 • WKND DEAL
  WKND DEAL

  WKND DEAL

  Elke vrijdag, zaterdag en zondagavond kun je vanaf nu bij ons genieten van een shared dining arrangement. Geniet van de winter met onze shared dining in november, december en januari voor maar € 49,50 per persoon.

  Lees meer
 • Vier kerst bij Down Under
  Vier kerst bij Down Under

  Vier kerst bij Down Under

  Geniet eerste kerstdag met de hele familie van een heerlijke brunch of kerstdiner bij Down Under. De feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie. 

  Lees meer