Warme Winter Weken bij Down Under

Als onderdeel van Brothers Horeca Groep doen wij mee met de Warme Winter Weken!

“Expeditie Poolcirkel in Nieuwegein”

Het jaar afsluiten of het nieuwe beginnen, de winter is dé tijd om met je collega’s te vieren. Van teambuilding, borrel of feest, ontdek jouw ideale invulling.

Winters genieten bij Down Under! Je wordt warm ontvangen in één van onze exclusieve ruimtes met een drankje en iets lekkers op tafel. Daarna gaat de competitie van start met de Expeditie Poolcirkel. Je strijdt in teams tegen elkaar waarbij er keuze is uit verschillende onderdelen. Denk hierbij aan een skistokkenspel, vuur maken, kerstboom bouwen en langlaufen. Teambuilding en een goede strategie binnen jouw team helpt je naar de overwinning. De avond wordt afgesloten met een winterse barbecue met heerlijke gerechten zoals gemarineerde kippendij met noodles en slow cooked sukade.

Vraag direct een offerte aan via de website van de Warme Winter Weken.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

  • Opening Cablepark 2024
    Opening Cablepark 2024

    Opening Cablepark 2024

    Zaterdag 30 maart is het EINDELIJK weer tijd om ons Cablepark te openen! Kom je weer scheuren over de Laagravense plas?

    Lees meer
  • NK Wakeboarden 2024
    NK Wakeboarden 2024

    NK Wakeboarden 2024

    Down Under organiseert NK Wakeboarden 2024 Op 6 en 7 juli wordt bij Down Under het NK Wakeboarden gehouden. Het belooft een geweldig weekend te worden! Het NK is het grootste wakeboardevenement van Nederland. Ook jij kan je inschrijven en je tricks en skills laten zien. Je kunt je voor verschillende onderdelen aanmelden. Inschrijven kan […]

    Lees meer
  • Brunchen op 1e paasdag
    Brunchen op 1e paasdag

    Brunchen op 1e paasdag

    Kom gezellig brunchen op 1e paasdag, 31 maart 2024. Wij serveren een uitgebreid paasbuffet met heerlijke koude en warme gerechten voor de hele familie!

    Lees meer