Vrijstad Festival komt naar Down Under

Vrijstad is hét nieuwe bevrijdingsfestival van Utrecht en vindt plaats op het evenemententerrein van Down Under!

Op 5 mei 2019 zal het evenemententerrein naast Down Under veranderen in een stad waar je echt vrij kan zijn. We gaan natuurlijk uit van een dag met lekker weer met de voeten in het zand. Dans op de muziek van Nederlands leukste feesten samen met wel 50 DJ’s en geniet van heerlijk eten, bieren en wijnen!

De line-up zal onder andere bestaan uit Josylvio, Freddy Moreira en Samuel Deep. Bekijk de gehele line-up op de social media van Vrijstad Festival.

Vier de vrijheid op 5 mei op het evenemententerrein bij Down Under!

Er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar, dus weer er snel bij:

Bestel je tickets hier!

 

Let op: vanwege het festival is Down Under op 4 en 5 mei minder goed bereikbaar met de auto. Op 5 mei is het strandbad gesloten. Houd er rekening mee dat parkeren op ons terrein lastiger kan zijn dan normaal.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer