Vrijstad Festival komt naar Down Under

Vrijstad is hét nieuwe bevrijdingsfestival van Utrecht en vindt plaats op het evenemententerrein van Down Under!

Op 5 mei 2019 zal het evenemententerrein naast Down Under veranderen in een stad waar je echt vrij kan zijn. We gaan natuurlijk uit van een dag met lekker weer met de voeten in het zand. Dans op de muziek van Nederlands leukste feesten samen met wel 50 DJ’s en geniet van heerlijk eten, bieren en wijnen!

De line-up zal onder andere bestaan uit Josylvio, Freddy Moreira en Samuel Deep. Bekijk de gehele line-up op de social media van Vrijstad Festival.

Vier de vrijheid op 5 mei op het evenemententerrein bij Down Under!

Er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar, dus weer er snel bij:

Bestel je tickets hier!

 

Let op: vanwege het festival is Down Under op 4 en 5 mei minder goed bereikbaar met de auto. Op 5 mei is het strandbad gesloten. Houd er rekening mee dat parkeren op ons terrein lastiger kan zijn dan normaal.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Open Toptrouwlocatie Route
  Open Toptrouwlocatie Route

  Open Toptrouwlocatie Route

  Zondag 19 november doet Down Under mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Beleef jouw dag vooraf! Neem een kijkje bij ons op locatie en ontdek alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Ons bruidsteam beantwoord vrijblijvend al jullie vragen en helpen met de zoektocht naar de droomlocatie.

  Lees meer
 • WKND DEAL
  WKND DEAL

  WKND DEAL

  Elke vrijdag, zaterdag en zondagavond kun je vanaf nu bij ons genieten van een shared dining arrangement. Geniet van de winter met onze shared dining in november, december en januari voor maar € 49,50 per persoon.

  Lees meer
 • Vier kerst bij Down Under
  Vier kerst bij Down Under

  Vier kerst bij Down Under

  Geniet eerste kerstdag met de hele familie van een heerlijke brunch of kerstdiner bij Down Under. De feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie. 

  Lees meer