Vrijstad Festival komt naar Down Under

Vrijstad is hét nieuwe bevrijdingsfestival van Utrecht en vindt plaats op het evenemententerrein van Down Under!

Op 5 mei 2019 zal het evenemententerrein naast Down Under veranderen in een stad waar je echt vrij kan zijn. We gaan natuurlijk uit van een dag met lekker weer met de voeten in het zand. Dans op de muziek van Nederlands leukste feesten samen met wel 50 DJ’s en geniet van heerlijk eten, bieren en wijnen!

De line-up zal onder andere bestaan uit Josylvio, Freddy Moreira en Samuel Deep. Bekijk de gehele line-up op de social media van Vrijstad Festival.

Vier de vrijheid op 5 mei op het evenemententerrein bij Down Under!

Er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar, dus weer er snel bij:

Bestel je tickets hier!

 

Let op: vanwege het festival is Down Under op 4 en 5 mei minder goed bereikbaar met de auto. Op 5 mei is het strandbad gesloten. Houd er rekening mee dat parkeren op ons terrein lastiger kan zijn dan normaal.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer