Strand geopend tijdens Pinksterweekend

Oh jongens, het is én blijft heerlijk weer! De komende week schijnt de zon volop, perfect weer voor een dagje luieren op het strand van Down Under. Het hele Pinksterweekend ben je van harte welkom!

Nu de temperaturen stijgen en het zonnetje zich volop laat zien, is er niets lekkerder dan op je strandmatje liggen en ijsjes eten. We hebben in overleg met de gemeente besloten om het strand en het snackluik daarom het hele Pinksterweekend te openen! Vanaf komende vrijdag tot en met maandag hangt bij Down Under de groene vlag!

Ook als je ligt te zonnen, is het belangrijk om de richtlijnen van het RIVM en de overheid na te leven. Houd je dus altijd aan de 1,5 meter afstand (tenzij je bij hetzelfde huishouden hoort) en zorg dat het voor iedereen veilig blijft.

Natuurlijk is het ook dit weekend mogelijk om een ligbed te huren en kun je weer suppen op de Laagravense plas. Zin in wat lekkers? Het snackluik is geopend! Ideaal als je wel wat verkoeling kunt gebruiken. Er zijn ijsjes, dranken en snacks te koop.

Alle algemene informatie over het strand vind je op deze pagina. See you soon!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer