Strand geopend tijdens Pinksterweekend

Oh jongens, het is én blijft heerlijk weer! De komende week schijnt de zon volop, perfect weer voor een dagje luieren op het strand van Down Under. Het hele Pinksterweekend ben je van harte welkom!

Nu de temperaturen stijgen en het zonnetje zich volop laat zien, is er niets lekkerder dan op je strandmatje liggen en ijsjes eten. We hebben in overleg met de gemeente besloten om het strand en het snackluik daarom het hele Pinksterweekend te openen! Vanaf komende vrijdag tot en met maandag hangt bij Down Under de groene vlag!

Ook als je ligt te zonnen, is het belangrijk om de richtlijnen van het RIVM en de overheid na te leven. Houd je dus altijd aan de 1,5 meter afstand (tenzij je bij hetzelfde huishouden hoort) en zorg dat het voor iedereen veilig blijft.

Natuurlijk is het ook dit weekend mogelijk om een ligbed te huren en kun je weer suppen op de Laagravense plas. Zin in wat lekkers? Het snackluik is geopend! Ideaal als je wel wat verkoeling kunt gebruiken. Er zijn ijsjes, dranken en snacks te koop.

Alle algemene informatie over het strand vind je op deze pagina. See you soon!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer