Stembus Terras Top 100 is geopend

De eerste terrasdagen hebben wij alweer achter de rug. Ons hele team kijkt uit naar de komende periode met zonnige dagen.

Dit jaar gaat Misset Horeca op zoek naar het beste terras van Nederland. Mystery guests beoordelen de komende weken verschillende terrassen in Nederland en dus ook ons terras. Zij letten onder andere op uitstraling en gastvrijheid. Met deze rapportages kunnen wij onze service nog verder verbeteren. Dus wij zijn erg benieuwd wat er uiteindelijk naar voren komt.

De Terras Top 100-ranglijst wordt op 6 juli bekend gemaakt. Ervaar dit voorjaar zelf onze gastvrijheid op het terras met een lekkere zomerse lunch of borrel. Reserveer hier uw tafel. Heeft u genoten van uw bezoek? Laat het ons weten via Facebook, Twitter of bijvoorbeeld Iens.

Ben jij ook van mening dat het terras van Down Under het beste van Nederland is?

Stem dan snel hier of ga naar www.stemopjouwterras.nl. Wie weet winnen wij straks de Misset Horeca Terras Top 100 Publieksprijs.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer