Reserveren bij Down Under

Je bent van harte uitgenodigd om een tafel bij ons te reserveren. Van 1 mei t/m 30 september is het natuurlijk ook mogelijk om een tafel op ons terras te reserveren. Op zaterdag en zondag zijn de reserveringen op ons terras voor minder dan 4 personen op verzoek en deze kunnen wij helaas niet garanderen. Voor de beachclub is het op dit moment niet mogelijk om een plekje te reserveren. Uiteraard is het elke dag mogelijk om een tafel in ons restaurant te reserveren.

Omdat wij het weer niet in de hand hebben heeft last-minute reserveren via de site niet de voorkeur. U kunt het beste bij ons binnenlopen of vlak voor vertrek telefonisch contact opnemen met  Down Under via 030-2877777 om te vragen naar de drukte op ons terras.

Openingstijden Horeca:
Restaurant
Elke dag geopend vanaf 10:00 uur. Klik hier om te reserveren.

Beachclub
In mei en juni is de beachclub van woensdag t/m zondag vanaf 12:00 uur geopend.

Terras
Ons terras is tijdens mooi weer geopend.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer