Reserveren bij Down Under

Je bent van harte uitgenodigd om een tafel bij ons te reserveren. Van 1 mei t/m 30 september is het natuurlijk ook mogelijk om een tafel op ons terras te reserveren. Op zaterdag en zondag zijn de reserveringen op ons terras voor minder dan 4 personen op verzoek en deze kunnen wij helaas niet garanderen. Voor de beachclub is het op dit moment niet mogelijk om een plekje te reserveren. Uiteraard is het elke dag mogelijk om een tafel in ons restaurant te reserveren.

Omdat wij het weer niet in de hand hebben heeft last-minute reserveren via de site niet de voorkeur. U kunt het beste bij ons binnenlopen of vlak voor vertrek telefonisch contact opnemen met  Down Under via 030-2877777 om te vragen naar de drukte op ons terras.

Openingstijden Horeca:
Restaurant
Elke dag geopend vanaf 10:00 uur. Klik hier om te reserveren.

Beachclub
In mei en juni is de beachclub van woensdag t/m zondag vanaf 12:00 uur geopend.

Terras
Ons terras is tijdens mooi weer geopend.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer