Reserveren bij Down Under

Je bent van harte uitgenodigd om een tafel bij ons te reserveren. Van 1 mei t/m 30 september is het natuurlijk ook mogelijk om een tafel op ons terras te reserveren. Op zaterdag en zondag zijn de reserveringen op ons terras voor minder dan 4 personen op verzoek en deze kunnen wij helaas niet garanderen. Voor de beachclub is het op dit moment niet mogelijk om een plekje te reserveren. Uiteraard is het elke dag mogelijk om een tafel in ons restaurant te reserveren.

Omdat wij het weer niet in de hand hebben heeft last-minute reserveren via de site niet de voorkeur. U kunt het beste bij ons binnenlopen of vlak voor vertrek telefonisch contact opnemen met  Down Under via 030-2877777 om te vragen naar de drukte op ons terras.

Openingstijden Horeca:
Restaurant
Elke dag geopend vanaf 10:00 uur. Klik hier om te reserveren.

Beachclub
In mei en juni is de beachclub van woensdag t/m zondag vanaf 12:00 uur geopend.

Terras
Ons terras is tijdens mooi weer geopend.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Open Toptrouwlocatie Route
  Open Toptrouwlocatie Route

  Open Toptrouwlocatie Route

  Zondag 19 november doet Down Under mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Beleef jouw dag vooraf! Neem een kijkje bij ons op locatie en ontdek alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Ons bruidsteam beantwoord vrijblijvend al jullie vragen en helpen met de zoektocht naar de droomlocatie.

  Lees meer
 • WKND DEAL
  WKND DEAL

  WKND DEAL

  Elke vrijdag, zaterdag en zondagavond kun je vanaf nu bij ons genieten van een shared dining arrangement. Geniet van de winter met onze shared dining in november, december en januari voor maar € 49,50 per persoon.

  Lees meer
 • Vier kerst bij Down Under
  Vier kerst bij Down Under

  Vier kerst bij Down Under

  Geniet eerste kerstdag met de hele familie van een heerlijke brunch of kerstdiner bij Down Under. De feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie. 

  Lees meer