Reden voor een feestje?

Er zijn van die gelegenheden die met vrienden, familie of collega’s op een leuke manier wil vieren. Bereik je binnenkort een mooie leeftijd of wil je een jubileum vieren? Dat kan uitstekend met een heerlijk diner of borrel in één van onze zalen voor zowel kleine als grote groepen.

Veilig volgens alle richtlijnen en op gepaste afstand, zodat jij en je gezelschap zorgeloos bij ons kunnen genieten, nu je thuis niet meer dan 6 personen mag ontvangen. En helemaal mooi: je hoeft geen boodschappen te doen en na afloop op te ruimen. Dus reden genoeg om het buitenshuis te vieren.

Dus heb jij binnenkort een feestje op de planning staan? Neem gerust contact met onze salescollega’s op. Wij denken graag met je mee over een gezellige avond op maat!

Ben je benieuwd hoe dit er in de praktijk uitziet? We hebben alle belangrijke vragen én antwoorden voor je op een rijtje gezet.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Local HERO contest
  Local HERO contest

  Local HERO contest

  Op 24 september is het weer tijd voor de Local Hero Contest. Deze LOCAL ONLY wedstrijd bestaat uit 4 categorieën. In alle categorieën zijn er leuke prijzen te winnen! We starten de dag met een gezamenlijke warming up en sluiten af met een gezellige BBQ voor iedereen die meedoet + partners, familie, kinderen, vrienden, fans etc. Ben jij erbij!?

  Lees meer
 • Wakeboarden voor ladies only!
  Wakeboarden voor ladies only!

  Wakeboarden voor ladies only!

  Speciaal voor meiden die willen leren wakeboarden of hun tricks willen verbeteren organiseert Down Under Ladies Nights! Je gaat twee uur lang wakeboarden en leert precies hoe het moet.

  Lees meer
 • Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under
  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Stichting voor het kind zet zich in voor kwetsbare kinderen en organiseren zondag 25 juni Circus voor het kind bij Down Under. Kinderen uit gezinnen die het moeilijk hebben, maken een onvergetelijke dag mee tijdens Circus voor het kind; een voorstelling vol verwondering, avontuur en plezier!

  Lees meer