Reden voor een feestje?

Er zijn van die gelegenheden die met vrienden, familie of collega’s op een leuke manier wil vieren. Bereik je binnenkort een mooie leeftijd of wil je een jubileum vieren? Dat kan uitstekend met een heerlijk diner of borrel in één van onze zalen voor zowel kleine als grote groepen.

Veilig volgens alle richtlijnen en op gepaste afstand, zodat jij en je gezelschap zorgeloos bij ons kunnen genieten, nu je thuis niet meer dan 6 personen mag ontvangen. En helemaal mooi: je hoeft geen boodschappen te doen en na afloop op te ruimen. Dus reden genoeg om het buitenshuis te vieren.

Dus heb jij binnenkort een feestje op de planning staan? Neem gerust contact met onze salescollega’s op. Wij denken graag met je mee over een gezellige avond op maat!

Ben je benieuwd hoe dit er in de praktijk uitziet? We hebben alle belangrijke vragen én antwoorden voor je op een rijtje gezet.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Opening Cablepark 2024
  Opening Cablepark 2024

  Opening Cablepark 2024

  Zaterdag 30 maart is het EINDELIJK weer tijd om ons Cablepark te openen! Kom je weer scheuren over de Laagravense plas?

  Lees meer
 • NK Wakeboarden 2024
  NK Wakeboarden 2024

  NK Wakeboarden 2024

  Down Under organiseert NK Wakeboarden 2024 Op 6 en 7 juli wordt bij Down Under het NK Wakeboarden gehouden. Het belooft een geweldig weekend te worden! Het NK is het grootste wakeboardevenement van Nederland. Ook jij kan je inschrijven en je tricks en skills laten zien. Je kunt je voor verschillende onderdelen aanmelden. Inschrijven kan […]

  Lees meer
 • Brunchen op 1e paasdag
  Brunchen op 1e paasdag

  Brunchen op 1e paasdag

  Kom gezellig brunchen op 1e paasdag, 31 maart 2024. Wij serveren een uitgebreid paasbuffet met heerlijke koude en warme gerechten voor de hele familie!

  Lees meer