Reden voor een feestje?

Er zijn van die gelegenheden die met vrienden, familie of collega’s op een leuke manier wil vieren. Bereik je binnenkort een mooie leeftijd of wil je een jubileum vieren? Dat kan uitstekend met een heerlijk diner of borrel in één van onze zalen voor zowel kleine als grote groepen.

Veilig volgens alle richtlijnen en op gepaste afstand, zodat jij en je gezelschap zorgeloos bij ons kunnen genieten, nu je thuis niet meer dan 6 personen mag ontvangen. En helemaal mooi: je hoeft geen boodschappen te doen en na afloop op te ruimen. Dus reden genoeg om het buitenshuis te vieren.

Dus heb jij binnenkort een feestje op de planning staan? Neem gerust contact met onze salescollega’s op. Wij denken graag met je mee over een gezellige avond op maat!

Ben je benieuwd hoe dit er in de praktijk uitziet? We hebben alle belangrijke vragen én antwoorden voor je op een rijtje gezet.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer