Reden voor een feestje?

Er zijn van die gelegenheden die met vrienden, familie of collega’s op een leuke manier wil vieren. Bereik je binnenkort een mooie leeftijd of wil je een jubileum vieren? Dat kan uitstekend met een heerlijk diner of borrel in één van onze zalen voor zowel kleine als grote groepen.

Veilig volgens alle richtlijnen en op gepaste afstand, zodat jij en je gezelschap zorgeloos bij ons kunnen genieten, nu je thuis niet meer dan 6 personen mag ontvangen. En helemaal mooi: je hoeft geen boodschappen te doen en na afloop op te ruimen. Dus reden genoeg om het buitenshuis te vieren.

Dus heb jij binnenkort een feestje op de planning staan? Neem gerust contact met onze salescollega’s op. Wij denken graag met je mee over een gezellige avond op maat!

Ben je benieuwd hoe dit er in de praktijk uitziet? We hebben alle belangrijke vragen én antwoorden voor je op een rijtje gezet.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer