Outdoor programma bij Down Under

LogoDown Under is de samenwerking aangegaan met professionele Bootcamp-instructeurs van het gerenommeerde bedrijf Your Peronal Training. Elke week zijn er verschillende trainingen te volgen op ons terrein.

Your Personal Training Outdoor programma

Voor iedereen die graag buiten wil sporten en het leuk en gezellig vindt dit in groepsverband te doen!

Bootcamp
De Bootcamp training is geschikt voor jong en oud en is een ideale manier om conditie en spierkracht te trainen. Het programma is dusdanig dat iedereen kan meedoen met de Bootcamp!

Tijdstip: Elke maandag 19.00 uur en vrijdag 10.00 uur* op het strand van Down Under!
* de vrijdag start bij voldoende aanmeldingen.

Crosstraining
Kracht, atletiek en gymnastiek maken het tot een uitdagende en efficiënte fitnesstraining! De training bestaat uit een warming-up, veel aandacht voor de technische uitvoering en de zo genaamde WOD (Workout of the Day). De training is intensief maar geschikt voor alle doelgroepen, man,vrouw , jong en oud. Het doel van Crosstraining is om ongeacht leeftijd, geslacht , beroep of fysieke gesteldheid, zo snel mogelijk fit en gezond te worden en blijven.

Tijdstip: Elke zondag 10.00 uur op het strand van Down Under!

Body in Balance
Voor iedereen die wel een Full body workout wilt, maar Bootcamp en Crosstraining te intensief bindt introduceert Your Personal Training: Body in Balance Outdoor op het terrein van Down Under. De mix van pilates en yoga in de gezonde buitenlucht! Spierversterkend en uitdagend maar zonder zware gewichten, rennen en springen!

Tijdstip: Elke zaterdag 10.00 uur op het strand van Down Under!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jou? Wil jij een GRATIS proefles? Mail dan naar [email protected] of kijk dan ook op de website van Your Personal Training.

Neem deel aan een van deze trainingen en werk samen met het team van Your Personal Training aan jouw doelen!

 • Gewicht verliezen
 • Spiermassa opbouwen
 • Conditie verbeteren
 • Leefstijl verandering

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Open Toptrouwlocatie Route
  Open Toptrouwlocatie Route

  Open Toptrouwlocatie Route

  Zondag 19 november doet Down Under mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Beleef jouw dag vooraf! Neem een kijkje bij ons op locatie en ontdek alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Ons bruidsteam beantwoord vrijblijvend al jullie vragen en helpen met de zoektocht naar de droomlocatie.

  Lees meer
 • WKND DEAL
  WKND DEAL

  WKND DEAL

  Elke vrijdag, zaterdag en zondagavond kun je vanaf nu bij ons genieten van een shared dining arrangement. Geniet van de winter met onze shared dining in november, december en januari voor maar € 49,50 per persoon.

  Lees meer
 • Vier kerst bij Down Under
  Vier kerst bij Down Under

  Vier kerst bij Down Under

  Geniet eerste kerstdag met de hele familie van een heerlijke brunch of kerstdiner bij Down Under. De feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie. 

  Lees meer