Outdoor programma bij Down Under

LogoDown Under is de samenwerking aangegaan met professionele Bootcamp-instructeurs van het gerenommeerde bedrijf Your Peronal Training. Elke week zijn er verschillende trainingen te volgen op ons terrein.

Your Personal Training Outdoor programma

Voor iedereen die graag buiten wil sporten en het leuk en gezellig vindt dit in groepsverband te doen!

Bootcamp
De Bootcamp training is geschikt voor jong en oud en is een ideale manier om conditie en spierkracht te trainen. Het programma is dusdanig dat iedereen kan meedoen met de Bootcamp!

Tijdstip: Elke maandag 19.00 uur en vrijdag 10.00 uur* op het strand van Down Under!
* de vrijdag start bij voldoende aanmeldingen.

Crosstraining
Kracht, atletiek en gymnastiek maken het tot een uitdagende en efficiënte fitnesstraining! De training bestaat uit een warming-up, veel aandacht voor de technische uitvoering en de zo genaamde WOD (Workout of the Day). De training is intensief maar geschikt voor alle doelgroepen, man,vrouw , jong en oud. Het doel van Crosstraining is om ongeacht leeftijd, geslacht , beroep of fysieke gesteldheid, zo snel mogelijk fit en gezond te worden en blijven.

Tijdstip: Elke zondag 10.00 uur op het strand van Down Under!

Body in Balance
Voor iedereen die wel een Full body workout wilt, maar Bootcamp en Crosstraining te intensief bindt introduceert Your Personal Training: Body in Balance Outdoor op het terrein van Down Under. De mix van pilates en yoga in de gezonde buitenlucht! Spierversterkend en uitdagend maar zonder zware gewichten, rennen en springen!

Tijdstip: Elke zaterdag 10.00 uur op het strand van Down Under!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jou? Wil jij een GRATIS proefles? Mail dan naar info@yourpersonaltraining.nl of kijk dan ook op de website van Your Personal Training.

Neem deel aan een van deze trainingen en werk samen met het team van Your Personal Training aan jouw doelen!

 • Gewicht verliezen
 • Spiermassa opbouwen
 • Conditie verbeteren
 • Leefstijl verandering

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer