Outdoor programma bij Down Under

LogoDown Under is de samenwerking aangegaan met professionele Bootcamp-instructeurs van het gerenommeerde bedrijf Your Peronal Training. Elke week zijn er verschillende trainingen te volgen op ons terrein.

Your Personal Training Outdoor programma

Voor iedereen die graag buiten wil sporten en het leuk en gezellig vindt dit in groepsverband te doen!

Bootcamp
De Bootcamp training is geschikt voor jong en oud en is een ideale manier om conditie en spierkracht te trainen. Het programma is dusdanig dat iedereen kan meedoen met de Bootcamp!

Tijdstip: Elke maandag 19.00 uur en vrijdag 10.00 uur* op het strand van Down Under!
* de vrijdag start bij voldoende aanmeldingen.

Crosstraining
Kracht, atletiek en gymnastiek maken het tot een uitdagende en efficiënte fitnesstraining! De training bestaat uit een warming-up, veel aandacht voor de technische uitvoering en de zo genaamde WOD (Workout of the Day). De training is intensief maar geschikt voor alle doelgroepen, man,vrouw , jong en oud. Het doel van Crosstraining is om ongeacht leeftijd, geslacht , beroep of fysieke gesteldheid, zo snel mogelijk fit en gezond te worden en blijven.

Tijdstip: Elke zondag 10.00 uur op het strand van Down Under!

Body in Balance
Voor iedereen die wel een Full body workout wilt, maar Bootcamp en Crosstraining te intensief bindt introduceert Your Personal Training: Body in Balance Outdoor op het terrein van Down Under. De mix van pilates en yoga in de gezonde buitenlucht! Spierversterkend en uitdagend maar zonder zware gewichten, rennen en springen!

Tijdstip: Elke zaterdag 10.00 uur op het strand van Down Under!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jou? Wil jij een GRATIS proefles? Mail dan naar info@yourpersonaltraining.nl of kijk dan ook op de website van Your Personal Training.

Neem deel aan een van deze trainingen en werk samen met het team van Your Personal Training aan jouw doelen!

 • Gewicht verliezen
 • Spiermassa opbouwen
 • Conditie verbeteren
 • Leefstijl verandering

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer