Opnames RTL Tour du Jour live bij ons!

Tour du Jour’ is deze zomer terug. In het jaar waarin het grootste wielerspektakel ter wereld in Utrecht van start gaat, gaat de succesvolle Tour de France-talkshow letterlijk on tour. Want drie weken lang wordt vanaf zes strategisch gelegen campings in Nederland en Frankrijk verslag gedaan van al het Tournieuws. De eerste stop is bij onze Tourcamping (Tourcamping Down Under).

Vanaf vrijdag 3 juli tot en met zondag 26 juli is de talkshow elke avond tussen 20.30 en 21.30 weer te zien bij RTL 7. Wilfred Genee is wederom de presentator van het live-programma en net als vorig jaar zijn de vaste ‘gezichten’ die aan tafel aanschuiven Michael Boogerd (twaalf Tour deelnames) en de Belgische oud-renner Eddy Planckaert (zeven Tour deelnames).

De uitzendingen bij Tourcamping Down Under worden op vrijdag 3 juli tot en met zondag 5 juli aan de Laagravense plas in Nieuwegein opgenomen. Onze (pop-up) camping ligt uniek ten opzichte van het parcours van zowel de eerste als de tweede etappe. Mensen die met een camper, caravan of tent willen kamperen kunnen vanaf 1 juli terecht op onze Tourcamping. Kijk voor een plek en beschikbaarheid op onze camping op www.tourcampingdownunder.nl.

Down Under is de enige Nederlandse locatie waar het live-programma van RTL 7 wordt opgenomen. De opnames beloven prachtige beelden op te leveren. Het is helaas niet meer mogelijk om de uitzendingen bij te wonen. Toch wat meekrijgen van de Tour du Jour opnames? Neem gerust plaats op ons terras om de live-opnames van afstand te volgen.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer