Opnames RTL Tour du Jour live bij ons!

Tour du Jour’ is deze zomer terug. In het jaar waarin het grootste wielerspektakel ter wereld in Utrecht van start gaat, gaat de succesvolle Tour de France-talkshow letterlijk on tour. Want drie weken lang wordt vanaf zes strategisch gelegen campings in Nederland en Frankrijk verslag gedaan van al het Tournieuws. De eerste stop is bij onze Tourcamping (Tourcamping Down Under).

Vanaf vrijdag 3 juli tot en met zondag 26 juli is de talkshow elke avond tussen 20.30 en 21.30 weer te zien bij RTL 7. Wilfred Genee is wederom de presentator van het live-programma en net als vorig jaar zijn de vaste ‘gezichten’ die aan tafel aanschuiven Michael Boogerd (twaalf Tour deelnames) en de Belgische oud-renner Eddy Planckaert (zeven Tour deelnames).

De uitzendingen bij Tourcamping Down Under worden op vrijdag 3 juli tot en met zondag 5 juli aan de Laagravense plas in Nieuwegein opgenomen. Onze (pop-up) camping ligt uniek ten opzichte van het parcours van zowel de eerste als de tweede etappe. Mensen die met een camper, caravan of tent willen kamperen kunnen vanaf 1 juli terecht op onze Tourcamping. Kijk voor een plek en beschikbaarheid op onze camping op www.tourcampingdownunder.nl.

Down Under is de enige Nederlandse locatie waar het live-programma van RTL 7 wordt opgenomen. De opnames beloven prachtige beelden op te leveren. Het is helaas niet meer mogelijk om de uitzendingen bij te wonen. Toch wat meekrijgen van de Tour du Jour opnames? Neem gerust plaats op ons terras om de live-opnames van afstand te volgen.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer