Nieuwe Winterbrochure!

Ook in de winter kun je bij Down Under terecht voor een heerlijk diner, sportieve activiteiten of onvergetelijk feest.

Want in de winter presenteert Down Under: Winter at the Beach!

De prachtige aankleding in de beachclub zorgt voor een gezellige sfeer dat past bij de tijd van het jaar. Winter at the Beach is de perfecte locatie voor partijen. Je viert uitstekend je jubileumbedrijfsfeest of verjaardag met een heerlijke gourmet of kaasfondue. Tijdens onze Winter Walking diner nemen onze chefs u graag mee op een wandeling door ons culinaire winterlandschap. Of organiseer een Zuidpool Party en alle gasten beleven een winterse feestavond met alles erop en eraan.

Bekijk ons winteraanbod in onze winterbrochure. Wenst u meer informatie of een rondleiding over onze inspirerende locatie? Neem dan gerust contact met ons op via sales@downunder.nl.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer