Nieuwe Winterbrochure!

Ook in de winter kun je bij Down Under terecht voor een heerlijk diner, sportieve activiteiten of onvergetelijk feest.

Want in de winter presenteert Down Under: Winter at the Beach!

De prachtige aankleding in de beachclub zorgt voor een gezellige sfeer dat past bij de tijd van het jaar. Winter at the Beach is de perfecte locatie voor partijen. Je viert uitstekend je jubileumbedrijfsfeest of verjaardag met een heerlijke gourmet of kaasfondue. Tijdens onze Winter Walking diner nemen onze chefs u graag mee op een wandeling door ons culinaire winterlandschap. Of organiseer een Zuidpool Party en alle gasten beleven een winterse feestavond met alles erop en eraan.

Bekijk ons winteraanbod in onze winterbrochure. Wenst u meer informatie of een rondleiding over onze inspirerende locatie? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected].

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Brunchen op 1e paasdag
  Brunchen op 1e paasdag

  Brunchen op 1e paasdag

  Kom gezellig brunchen op 1e paasdag, 31 maart 2024. Wij serveren een uitgebreid paasbuffet met heerlijke koude en warme gerechten voor de hele familie!

  Lees meer
 • Valentijnsdeal
  Valentijnsdeal

  Valentijnsdeal

  Wie verras jij dit jaar met Valentijn? Neem je geliefde, date of lover mee en geniet van een romantische avond bij ons! Kies vijf  heerlijke gerechtjes van onze biteskaart om romantisch samen te delen.

  Lees meer
 • Down Under op EventSummit 2024
  Down Under op EventSummit 2024

  Down Under op EventSummit 2024

  Wij zijn met onze evenementenlocatie Down Under exposant op de EventSummit evenementenbeurs op donderdag 8 februari 2024. Hier treffen wij onze relaties, klanten en leveranciers om te laten zien wat wij in petto hebben voor 2024 en 2025. Één van onze highlights op onze stand is de lancering van ons nieuwe concept. Wij hebben beursstand […]

  Lees meer