Nieuwe Winterbrochure!

Ook in de winter kun je bij Down Under terecht voor een heerlijk diner, sportieve activiteiten of onvergetelijk feest.

Want in de winter presenteert Down Under: Winter at the Beach!

De prachtige aankleding in de beachclub zorgt voor een gezellige sfeer dat past bij de tijd van het jaar. Winter at the Beach is de perfecte locatie voor partijen. Je viert uitstekend je jubileumbedrijfsfeest of verjaardag met een heerlijke gourmet of kaasfondue. Tijdens onze Winter Walking diner nemen onze chefs u graag mee op een wandeling door ons culinaire winterlandschap. Of organiseer een Zuidpool Party en alle gasten beleven een winterse feestavond met alles erop en eraan.

Bekijk ons winteraanbod in onze winterbrochure. Wenst u meer informatie of een rondleiding over onze inspirerende locatie? Neem dan gerust contact met ons op via sales@downunder.nl.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer