Proef gerechten van onze nieuwe kaart

Down Under heeft een nieuwe menukaart! De herfst is begonnen en daar hoort natuurlijk ook een nieuwe kaart bij. De keukenbrigade is hard aan de slag gegaan om een nieuwe menukaart samen te stellen met gerechten die passen bij het seizoen.

Kom gezellig lunchen, borrelen en dineren en geniet van de Down Under sfeer. Bekijk onze nieuwe menukaart, reserveer een tafel en ervaar de nieuwe gerechten!

[one_fourth] [button color=”primary” size=”large” url=”https://www.downunder.nl/restaurant-nieuwegein-menukaart” target=”self”]Bekijk menu[/button] [/one_fourth] [one_fourth_last] [button color=”primary” size=”large” url=”https://www.downunder.nl/reserveren-restaurant-nieuwegein” target=”self”]Reserveren[/button] [/one_fourth_last]
 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer