Proef gerechten van onze nieuwe kaart

Down Under heeft een nieuwe menukaart! De herfst is begonnen en daar hoort natuurlijk ook een nieuwe kaart bij. De keukenbrigade is hard aan de slag gegaan om een nieuwe menukaart samen te stellen met gerechten die passen bij het seizoen.

Kom gezellig lunchen, borrelen en dineren en geniet van de Down Under sfeer. Bekijk onze nieuwe menukaart, reserveer een tafel en ervaar de nieuwe gerechten!

[one_fourth] [button color=”primary” size=”large” url=”https://www.downunder.nl/restaurant-nieuwegein-menukaart” target=”self”]Bekijk menu[/button] [/one_fourth] [one_fourth_last] [button color=”primary” size=”large” url=”https://www.downunder.nl/reserveren-restaurant-nieuwegein” target=”self”]Reserveren[/button] [/one_fourth_last]
 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer