Proef gerechten van onze nieuwe kaart

Down Under heeft een nieuwe menukaart! De herfst is begonnen en daar hoort natuurlijk ook een nieuwe kaart bij. De keukenbrigade is hard aan de slag gegaan om een nieuwe menukaart samen te stellen met gerechten die passen bij het seizoen.

Kom gezellig lunchen, borrelen en dineren en geniet van de Down Under sfeer. Bekijk onze nieuwe menukaart, reserveer een tafel en ervaar de nieuwe gerechten!

[one_fourth] [button color=”primary” size=”large” url=”https://www.downunder.nl/restaurant-nieuwegein-menukaart” target=”self”]Bekijk menu[/button] [/one_fourth] [one_fourth_last] [button color=”primary” size=”large” url=”https://www.downunder.nl/reserveren-restaurant-nieuwegein” target=”self”]Reserveren[/button] [/one_fourth_last]
 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Brunchen op 1e paasdag
  Brunchen op 1e paasdag

  Brunchen op 1e paasdag

  Kom gezellig brunchen op 1e paasdag, 31 maart 2024. Wij serveren een uitgebreid paasbuffet met heerlijke koude en warme gerechten voor de hele familie!

  Lees meer
 • Valentijnsdeal
  Valentijnsdeal

  Valentijnsdeal

  Wie verras jij dit jaar met Valentijn? Neem je geliefde, date of lover mee en geniet van een romantische avond bij ons! Kies vijf  heerlijke gerechtjes van onze biteskaart om romantisch samen te delen.

  Lees meer
 • Down Under op EventSummit 2024
  Down Under op EventSummit 2024

  Down Under op EventSummit 2024

  Wij zijn met onze evenementenlocatie Down Under exposant op de EventSummit evenementenbeurs op donderdag 8 februari 2024. Hier treffen wij onze relaties, klanten en leveranciers om te laten zien wat wij in petto hebben voor 2024 en 2025. Één van onze highlights op onze stand is de lancering van ons nieuwe concept. Wij hebben beursstand […]

  Lees meer