Meld je aan voor de 4-weekse clinic

Learn to ride better! Tijdens deze 4-weekse clinic onder leiding van Sjors van de Kerkhof wordt er dieper ingegaan op de vraag; “Hoe wordt ik een betere wakeboarder?” Je leert onder andere hoe je een goede wakeboard sessie het beste kan opbouwen, hoe je een goede warming up moet doen, hoe je obstakels op verschillende manieren kan riden en natuurlijk ook gewoon hulp met dat ene trucje dat je al lang wilde leren. Daarnaast is er aandacht voor materiaal en zal het testpakket van Liquid Force aanwezig zijn om je verschillende boards te laten ervaren.

Algemene informatie
Thema: Hoe wordt ik een betere wakeboarder?
Data: dinsdag 5, 12, 19 en 26 april
Tijd: van 18.15 – 19.45 uur
Kosten: € 120,- totaal voor deze 4-weekse clinic

Schrijf je in door een mail te sturen naar [email protected] met vermelding van je naam en telefoonnummer. Inschrijving geniet op volgorde van aanmelding, er is plek voor 10 – 15 personen. Wees er snel bij want VOL = VOL

 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Open Toptrouwlocatie Route
  Open Toptrouwlocatie Route

  Open Toptrouwlocatie Route

  Zondag 19 november doet Down Under mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Beleef jouw dag vooraf! Neem een kijkje bij ons op locatie en ontdek alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Ons bruidsteam beantwoord vrijblijvend al jullie vragen en helpen met de zoektocht naar de droomlocatie.

  Lees meer
 • WKND DEAL
  WKND DEAL

  WKND DEAL

  Elke vrijdag, zaterdag en zondagavond kun je vanaf nu bij ons genieten van een shared dining arrangement. Geniet van de winter met onze shared dining in november, december en januari voor maar € 49,50 per persoon.

  Lees meer
 • Vier kerst bij Down Under
  Vier kerst bij Down Under

  Vier kerst bij Down Under

  Geniet eerste kerstdag met de hele familie van een heerlijke brunch of kerstdiner bij Down Under. De feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie. 

  Lees meer