Meld je aan voor de 4-weekse clinic

Learn to ride better! Tijdens deze 4-weekse clinic onder leiding van Sjors van de Kerkhof wordt er dieper ingegaan op de vraag; “Hoe wordt ik een betere wakeboarder?” Je leert onder andere hoe je een goede wakeboard sessie het beste kan opbouwen, hoe je een goede warming up moet doen, hoe je obstakels op verschillende manieren kan riden en natuurlijk ook gewoon hulp met dat ene trucje dat je al lang wilde leren. Daarnaast is er aandacht voor materiaal en zal het testpakket van Liquid Force aanwezig zijn om je verschillende boards te laten ervaren.

Algemene informatie
Thema: Hoe wordt ik een betere wakeboarder?
Data: dinsdag 5, 12, 19 en 26 april
Tijd: van 18.15 – 19.45 uur
Kosten: € 120,- totaal voor deze 4-weekse clinic

Schrijf je in door een mail te sturen naar info@downunder.nl met vermelding van je naam en telefoonnummer. Inschrijving geniet op volgorde van aanmelding, er is plek voor 10 – 15 personen. Wees er snel bij want VOL = VOL

 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer