Meivakantie actie!

Het is (bijna) meivakantie en speciaal daarom gaat het Cablepark óók open op maandag, dinsdag en donderdag. Kom gezellig langs van maandag 29 april t/m zondag 5 mei!

Maar er is nog meer, omdat het meivakantie is hebben we een leuke actie! Van maandag 29 april t/m vrijdag 3 mei ontvangt de tweede persoon 50% korting op de Cable. De actie geldt voor zowel het waterskiën, wakeboarden als kneeboarden. De korting is alleen geldig op de activiteit, dus niet op de materiaalhuur.

Verzamel je vrienden en vriendinnen en zien we jou dan in de meivakantie op de Cable bij Down Under?

Kijk hier voor een impressie van het Cablepark.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer