Meivakantie actie!

Het is (bijna) meivakantie en speciaal daarom gaat het Cablepark óók open op maandag, dinsdag en donderdag. Kom gezellig langs van maandag 29 april t/m zondag 5 mei!

Maar er is nog meer, omdat het meivakantie is hebben we een leuke actie! Van maandag 29 april t/m vrijdag 3 mei ontvangt de tweede persoon 50% korting op de Cable. De actie geldt voor zowel het waterskiën, wakeboarden als kneeboarden. De korting is alleen geldig op de activiteit, dus niet op de materiaalhuur.

Verzamel je vrienden en vriendinnen en zien we jou dan in de meivakantie op de Cable bij Down Under?

Kijk hier voor een impressie van het Cablepark.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Open Toptrouwlocatie Route
  Open Toptrouwlocatie Route

  Open Toptrouwlocatie Route

  Zondag 19 november doet Down Under mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Beleef jouw dag vooraf! Neem een kijkje bij ons op locatie en ontdek alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Ons bruidsteam beantwoord vrijblijvend al jullie vragen en helpen met de zoektocht naar de droomlocatie.

  Lees meer
 • WKND DEAL
  WKND DEAL

  WKND DEAL

  Elke vrijdag, zaterdag en zondagavond kun je vanaf nu bij ons genieten van een shared dining arrangement. Geniet van de winter met onze shared dining in november, december en januari voor maar € 49,50 per persoon.

  Lees meer
 • Vier kerst bij Down Under
  Vier kerst bij Down Under

  Vier kerst bij Down Under

  Geniet eerste kerstdag met de hele familie van een heerlijke brunch of kerstdiner bij Down Under. De feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie. 

  Lees meer