Local HERO contest

24 SEPTEMBER 2023: LOCAL HERO CONTEST

Deze LOCAL ONLY wedstrijd is speciaal voor alle seizoenkaarthouders en local riders van Down Under Cablepark! De categorieën zijn dit jaar (o.v.v. het aantal inschrijvingen) Pro men, Open men, Open women en Juniors <18 jaar. In alle categorieën zijn er leuke prijzen te winnen van o.a. Protest, Follow, Soöruz, GoPro en meer!

We starten de dag met een gezamenlijke warming up en sluiten af met een gezellige BBQ voor iedereen die meedoet + partners, familie, kinderen, vrienden, fans etc.

Ben jij erbij!?

Ticket: € 17,50 p.p.
BBQ: € 27,50 p.p.
Inschrijven voor de wedstrijd kan t/m zaterdag 23 september 18.00 uur, inschrijven voor de bbq kan t/m woensdag 20 september.

Datum: 24 september
Tijd: 11:00 – 19:00 uur

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Local HERO contest
  Local HERO contest

  Local HERO contest

  Op 24 september is het weer tijd voor de Local Hero Contest. Deze LOCAL ONLY wedstrijd bestaat uit 4 categorieën. In alle categorieën zijn er leuke prijzen te winnen! We starten de dag met een gezamenlijke warming up en sluiten af met een gezellige BBQ voor iedereen die meedoet + partners, familie, kinderen, vrienden, fans etc. Ben jij erbij!?

  Lees meer
 • Wakeboarden voor ladies only!
  Wakeboarden voor ladies only!

  Wakeboarden voor ladies only!

  Speciaal voor meiden die willen leren wakeboarden of hun tricks willen verbeteren organiseert Down Under Ladies Nights! Je gaat twee uur lang wakeboarden en leert precies hoe het moet.

  Lees meer
 • Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under
  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Stichting voor het kind zet zich in voor kwetsbare kinderen en organiseren zondag 25 juni Circus voor het kind bij Down Under. Kinderen uit gezinnen die het moeilijk hebben, maken een onvergetelijke dag mee tijdens Circus voor het kind; een voorstelling vol verwondering, avontuur en plezier!

  Lees meer