Local HERO contest

24 SEPTEMBER 2023: LOCAL HERO CONTEST

Deze LOCAL ONLY wedstrijd is speciaal voor alle seizoenkaarthouders en local riders van Down Under Cablepark! De categorieën zijn dit jaar (o.v.v. het aantal inschrijvingen) Pro men, Open men, Open women en Juniors <18 jaar. In alle categorieën zijn er leuke prijzen te winnen van o.a. Protest, Follow, Soöruz, GoPro en meer!

We starten de dag met een gezamenlijke warming up en sluiten af met een gezellige BBQ voor iedereen die meedoet + partners, familie, kinderen, vrienden, fans etc.

Ben jij erbij!?

Ticket: € 17,50 p.p.
BBQ: € 27,50 p.p.
Inschrijven voor de wedstrijd kan t/m zaterdag 23 september 18.00 uur, inschrijven voor de bbq kan t/m woensdag 20 september.

Datum: 24 september
Tijd: 11:00 – 19:00 uur

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Brunchen op 1e paasdag
  Brunchen op 1e paasdag

  Brunchen op 1e paasdag

  Kom gezellig brunchen op 1e paasdag, 31 maart 2024. Wij serveren een uitgebreid paasbuffet met heerlijke koude en warme gerechten voor de hele familie!

  Lees meer
 • Valentijnsdeal
  Valentijnsdeal

  Valentijnsdeal

  Wie verras jij dit jaar met Valentijn? Neem je geliefde, date of lover mee en geniet van een romantische avond bij ons! Kies vijf  heerlijke gerechtjes van onze biteskaart om romantisch samen te delen.

  Lees meer
 • Down Under op EventSummit 2024
  Down Under op EventSummit 2024

  Down Under op EventSummit 2024

  Wij zijn met onze evenementenlocatie Down Under exposant op de EventSummit evenementenbeurs op donderdag 8 februari 2024. Hier treffen wij onze relaties, klanten en leveranciers om te laten zien wat wij in petto hebben voor 2024 en 2025. Één van onze highlights op onze stand is de lancering van ons nieuwe concept. Wij hebben beursstand […]

  Lees meer